Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Постригване
Модератор: sapuna
- георги н.
- ще става разбирач
Постригване
Ебати и х.я. Бех решил да си взимам 6 месечен билет тия дни и добре щех да си го вовра
Тескерето важало от 1 юни. бех ли го взимал - те ти откриване на страх . Та сега за неколко дена 25 за целогодишен . Хората могат и да се не усетат ( с 6 месечни ) и може а нема жито по полето ама жътва по водоемите ще има , и вместо дълбока есенна оран зверско майско актуване .

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Ами то това е май уважение към институциите(което би трябвало да го имаме като цивилизовани люде),а не "страх".Аз лично те приветствам,за това че си пренебрегнал "спекулацията" на ИАРА на тема време за риболов и време за билетгеорги н. написа:Вече ми е все тая . Взимах си целогодишенЕба го да бера страх

- георги н.
- ще става разбирач
Не уважение а огромен , подбуден от капитализЪма страх . Хич ми се не дават 500 при положение че бях взел 6месечен и реча да откривам, а уважаемите институзии ме проверят , видят че имам билет, за зла участ шестак , и осъществят спрямо мене акт граничещ с изнасилване струващ ми половин бон

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Van Helsing написа:Билета не трябва да важи до и след средата на годината- а например:
Март- Октомври 20лв.,
цяла година - 30 лв.- нещо такова, като цените са произволно избрани от мене, но за летните риболовци трабва да има билет само за топлото време, а не раз- на средата на годината, което е тъпотия.

За един ден на риба , Господ два дена дава !