риболов около ловеч?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

fishmanzzz
новобранец
новобранец

риболов около ловеч?

Мнение от fishmanzzz »

здравейте колеги някои може ли да ми даде малко инфо ако е посетил някои водоем защото утре мисля да ходя а си нямам и идея къде да ида?благодаря предварително
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Re: риболов около ловеч?

Мнение от bambo80 »

На Крамолин за 3 дни 7 толстолоба между 1,5 -2 кг. На плувка много тегаво разни каракудки и кленчета има много дребен уклей и ти къса нервите :oops:
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

някои ходил ли е тия дни на Крамолин
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

аз не и се чудя къде да ида този четвъртък че съм почивка предложения?ходи ми се на стамболииски но нямам инфо за там как е пак сед тия валежи ?
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

днес бях на сопот голям кеф така не съм си чесъл крастата от доста време от 07:00 до 16:00 около 10 кг платика ,не много големи но беше гол след гол
Кльонка
новобранец
новобранец

Мнение от Кльонка »

На час се падат около 4 платики по 250 грама , ако е под 250грама защо са ти 10 кг.платика .Тя умира бързо ,което ще рече ,че чак в 16 часа си преценил колко риба си взел т.е90% е дала фира.И гол след гол ,......чак пък гол след гол .Кво ше я правиш тази платика???
Ако днес 10 човека изкарат по 10 кг платика , за един месец средно- 1тон риба -евала!
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gosheto »

Е,може и да я е пуснал човека? Аз като ловя платика- за цял ден имам умрели една-две и то щото са нагълтали яко, иначе в живарника си живеят.
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Това не е ли незаконно??? Толкова много риба??? Освен ако не са били повече души в компанията - към 4-ма например...
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Освен това повечето хора се оплакват, че на Сопот няма много риба, поне в сравнение с предишните години. Явно колегата е напипал много дашно място или хитра стръв.
Сподели, моля те, Фишман, защото за следващия уикенд има много кандидати да половят на язовир "Сопот"!
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

Аман от рибни толерастчета! Да има как всички ви да ви кача на оня големия клян дето е под големия камък.
Съсипахте другия сайт, сега и тук почнали да ми четат кой колко риба хванал!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

ХАМАЛИН написа:Аман от рибни толерастчета! Да има как всички ви да ви кача на оня големия клян дето е под големия камък.
Съсипахте другия сайт, сега и тук почнали да ми четат кой колко риба хванал!
Нека си ловят платиката хал да му е ,но го няма караконжола големия,дет си го ловях на плувка,много мрежа,охрана ЙОК.
Риба къща няма.
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

1.бяхме 3 човека целия ни риболов беше това количество
2.взета по някои друга риба другата върната
3.хейтъри по сайтовете и по язовирите колко искаш ,като немогат да ловят и почват да хейтват,нямало риби и .т.н риба има като знаеш как да си хванеш
4.точно зареди такива като мен няма риба че съм си платил билет и съм отишъл да си правя кефа(едва ли са виновни тия с мрежите)
5.елементарната култура на човек отишъл на риболов е след него да си почисти и боклуците,но по язовира видях доста ''боклуци'' които както се изрази колегата ''всички ви да ви кача на оня големия клян дето е под големия камък.''
6.ПОЗДРАВИ и наслука и на вас като моята :)
fishmanzzz
новобранец
новобранец

Мнение от fishmanzzz »

New fish написа:Освен това повечето хора се оплакват, че на Сопот няма много риба, поне в сравнение с предишните години. Явно колегата е напипал много дашно място или хитра стръв.
Сподели, моля те, Фишман, защото за следващия уикенд има много кандидати да половят на язовир "Сопот"!
ще ти кажа що да не ти кажа,нали затова е форума да се споделя инфо,а не да се хейтва-г.желязна слизаш от центъра надоло и преди хотела завиваш наляво караш докато свърши ''х'асфалта'' и след него още -300-400 м и веднага в дясно има път надоло към язовира по него и след 150-200м излизаш срешу едно дърво е те там отдоло.а за захранката ванилия с коноп + 200 гр умрял бял + още арномат течен ванилия и някои други работи които са ми хартисали от предния риболов= на 3-4 кг общо за излета
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Фишман,голям рибар си бате :lol: ,аз там съм израснал и станал на 50г.не се заяждай, един излет не ти дава право да определяш колко риба си ловил,и колко има в язовира,мисля че знам по добре от теб :?: и на тези твой 3-4 кг преди 3г се правеха за цял ден доста повече с класни караконжоли,а за други не ща да пиша,що е на Сопот панайр,ТРОФЕЙ,де ги,ловяха се по 20 амура10-15кг и в багажника,мрежи,вземане на пари под масата да не се закачат мрежарите,радвай се на това което си хванал за цял ден,аз в събота го направих тези кила за 4часа и ги върнах.Поздрави. :D
п.п Ти боклуци цисти ли,щото аз организирах акция за почистване,аман от драскачи.
Риба къща няма.
Аватар
krajbata
новобранец
новобранец

Мнение от krajbata »

Пичове, някой да е ходил по язовирите в селата Горан, Владиня или пък на Славяни?
Manchester United !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”