Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Ремонт на надуваеми лодки за Пловдив
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- разбира нещата
Ремонт на надуваеми лодки за Пловдив
Здравейте приятели
Имам един проблем с лодката и ще съм благодарен ако някой помогне.
Търся човек, който да може да лепи качествено лодки. Искам да залепя свръзките на балоните на лодката ми, понеже там и е много слабо място и се отлепва леко и спада.
Идеята ми е с една лента от долния край до горния да се залепят всички свръзки и да ми е мирна главата вече
Мисля,че даже лодката ще стане и по-красива, ако е с качествен винил разбира се
Та ... приемам съвети ! Благодаря ви !
Ей го китайчето :

Имам един проблем с лодката и ще съм благодарен ако някой помогне.
Търся човек, който да може да лепи качествено лодки. Искам да залепя свръзките на балоните на лодката ми, понеже там и е много слабо място и се отлепва леко и спада.
Идеята ми е с една лента от долния край до горния да се залепят всички свръзки и да ми е мирна главата вече

Мисля,че даже лодката ще стане и по-красива, ако е с качествен винил разбира се

Та ... приемам съвети ! Благодаря ви !
Ей го китайчето :

-
- научил се да хвърля
Re: Ремонт на надуваеми лодки за Пловдив
Колко време е ползвана лодката, колега?
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
такъв ремонт ще излезе по-скъпо, отколкото да я продадеш и да си купиш такава, която няма да ти създава грижи (от по-дебелото ПВЦ 0.9мм).
-
- разбира нещата
Ами ползвал съм я 3-4 пъти на Антона, като я купих втора употреба,но беше много малко употребявана.
Иначе е 3 слойна ПВЦ, като междиния слой е като плат,защото на свръзките излизат леки кончета.
За 200 лв. я купих миналата година. Много е стабилна и като цяло ми върши работа за сам човек
Иначе с баща ми се оглеждаме да вземем една стъклопластова лодка 3.0 м. на 1.40.
Имаме оферта за 450 лв. и за това не искам да давам много пари за надуваема лодка
П.С. В крайна сметка ако знаете някой, който може да ми лепне спуканото местенце пак е нещо
Да си е ползвам без да ми спада,че сега я помпя през 30-40 мин. и не е приятно.
Иначе е 3 слойна ПВЦ, като междиния слой е като плат,защото на свръзките излизат леки кончета.
За 200 лв. я купих миналата година. Много е стабилна и като цяло ми върши работа за сам човек

П.С. В крайна сметка ако знаете някой, който може да ми лепне спуканото местенце пак е нещо

-
- научил се да хвърля
Съвета от мен е да не купуваш втора ръка надуваема лодка, колкото и да струва. Незнам дали си струва да търсиш някой да я прави.
Ако знаете, кажете му къде в Пловдив да провери какво ще му излезе ремонта, а той ще се прецени дали си заслужава да я прави.
-
- разбира нещата
Дупчицата е колкото връх на химикалка, но си издиша. Не ми се вярва лепенката да е повече от 5-6 лв
Дал съм 200, ще дам и 10 да ми я залепят. Няма да я хвърля я 
+ това за тия пари, като гледам кви боклуци продават на Intex, дето материала е, като от някоя мушама, а моята си е от хубав винил. Просто свръзката на места е малко кекава.

+ това за тия пари, като гледам кви боклуци продават на Intex, дето материала е, като от някоя мушама, а моята си е от хубав винил. Просто свръзката на места е малко кекава.
- Don4o_62
- учете се от него
сам ще си е направиш....alankulu1987 написа:Дупчицата е колкото връх на химикалка, но си издиша. Не ми се вярва лепенката да е повече от 5-6 лвДал съм 200, ще дам и 10 да ми я залепят. Няма да я хвърля я
има едни армирани маркучи от пвц за поливане,тънкослойни и меки,при нас ги има на пазара и метъра не е скъп,режеш го наполовина и лепиш отгоре свръзката,дилемата е какво лепило - или на Бизон за меко пвц или Палумарин, но се поръчва от сайт мисля за 200 гр. около 35 лв. но и двете са добри
маркучите са сини и ще се връзва идеално на лодката

познат си подсили така бордовете
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
А защо не си поръчаш ремонтен комплект за твоята лодка и не си я направиш сам
http://rapidsport.eu/bg/remonten-komple ... inder.html
http://rapidsport.eu/bg/remonten-komple ... inder.html
-
- разбира нещата