Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Влакно за морски такъми?!
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Влакно за морски такъми?!
Здравейте,
някой може ли да ми препоръча влакно за такъми за кефалови. От сегашното съм недоволен от следното след има няма дори и половин излет вече се е накъдрило и се пооплита около майката. Не е проблем да купя няколко различни ролки и да си експериментирам, но ако може да ми препоръчате нещо, ще съм Ви благодарен.
А и ако може да се намира в магазинната мрежа във Варна, онлайн доставка може, но не ми е приоритет. А и ако някой знае във Варна дали има по 100 бр. куки на Youvella извити за морски, също ще съм благодарен. Взимам пак сини и извити, ама са по 10 бройки в пакетче и идват по-солено. А от този тип куки съм по-доволен, от колкото от правите сребристи.
Благодаря предварително и наслука!
някой може ли да ми препоръча влакно за такъми за кефалови. От сегашното съм недоволен от следното след има няма дори и половин излет вече се е накъдрило и се пооплита около майката. Не е проблем да купя няколко различни ролки и да си експериментирам, но ако може да ми препоръчате нещо, ще съм Ви благодарен.
А и ако може да се намира в магазинната мрежа във Варна, онлайн доставка може, но не ми е приоритет. А и ако някой знае във Варна дали има по 100 бр. куки на Youvella извити за морски, също ще съм благодарен. Взимам пак сини и извити, ама са по 10 бройки в пакетче и идват по-солено. А от този тип куки съм по-доволен, от колкото от правите сребристи.
Благодаря предварително и наслука!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Влакно за морски такъми?!
Не си ли пробвал с флурокарбон?Влакно за морски такъми
-само за поводите ,а защо не и за такъма,по твърд е няма да се къдри и оплита

Аз там съм пораснал...
Монтаж "Хеликоптер". Използват го шаранджиите, но е измислен точно с цел да не се заплита стръвта при морски риболов. Най-просто описано вирбел с два стопера от двете спрани. Стоперите се движат по основното и така се определя разтоянието до оловото. На вирбела повод 10-25 см, FC с тапичка. Аз слагам 2 хеликоптера на 6-7 м. FC шок лидер. Гаранция, че ако не го закачиш някъде, може и цял сезон да изкараш.
-
- разбира нещата
Jakson Satori си вземи - 0.25- 13 кг.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
ДАМ имат морско влакно. Аз ползвам Steelpower и съм много доволен (но не е морското). Меко е, здраво и дава добър кастинг.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Куките бяха при Пуфина - искай червения номер,
ама виж и датата на снимката.

ама виж и датата на снимката.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодаря на всички за отзивите, взех си един по-евтин ФК. Но съм имал само 1-2 излета заради малкото свободно време. Не само за връзване на такъмите, ами и за риболов. Благодаря отново!