МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от GODFATHER »

На 22 юни баща ми получи алергичен шок с оток на ларингса и за малко не се задуши!!! Днес на 1 юли получи втори алергичен шок, но този път само са подду лицето, но до НЕУЗНАВАЕМОСТ!!! лекарите от спешният цнетър днес както и лекарите от ОАРИЛ от 22 юни казах, аче трябва да минат минумум 14-20 след такова състояние и тогава да се тества. Притеснявам се че въреки диетата в рамките на 9 дни получи два пъти такива алегрични тежки реакций!!! БЛАГОДАРЯ на всички предварително, които могат да помагнат с каквато информация могат!
Доколкото четох в Александровска болница в София се прави някакъв по специален алергичен тест, който се заплаща допълнително, но е най-точният!!!
Ако някой разполага с информация и за гр.Пловдив също става.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: МОЛБА ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от refab »

Не съм много наясно, но може би става дума за РАСТ тест, при който се определят специфични антитела IgE в кръвта - спрямо известен или презполагаем антиген, причинител на алергичната реакция. Той не е кожен тест, а такъв, при който се използва кръвта (серума) на пациента. Мисля, че при този вид тест не е необходимо и задължително да се спират антихистаминови противоалергични лекарства.

Може да си преведеш и други неща чрез "Гугъл преводач" напр. от :http://it.wikipedia.org/wiki/RAST_test или от английска версия.
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Един съвет (а и не само за него , а за всички риболовци) - носете си ампула Урбазон и спринцовка винаги , на всеки излет....по всяко време може да ви изненада някоя оса или друга подобна гадинка и да нямате време за път до болница!!!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

На всички благодаря за помощта!!!
Баща ми вече е ОК!
Специални благодарности на д-р Дерменджиев н-к отделение по алергология към ВМИ Пловдив! Невероятен човек и специалист!!!
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

GODFATHER написа:.....Баща ми вече е ОК!.....
Това е най - важното.Да ти е жив и здрав!
Поздрави!!!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”