Мач макара

Модератор: Paublo_Eskobar

pit83
новобранец
новобранец

Мач макара

Мнение от pit83 »

Здравейте,дайте съвет shimano exage или Xitan HSM 820 FD на Browning за мач риболов.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мач макара

Мнение от Port_Royal »

Browning-Xitan HSM 820 FD на промоция - https://www.fishing-market.com/shop/pro ... uctID=2830" onclick="window.open(this.href);return false; :D Аз съм за Browning. +1 :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Подкрепям за Браунинг даже мисля, че модела беше и с безконечен винт ;)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

При шиманото имаш бърз аванс :)
и то е на промоция
https://megafishing.bg/product/136/maka ... mhsrc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
mmilen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmilen »

Шимаото е с по-голяма шпула, което е основно предимство според мен, едно че прибира повече влакно с едно завъртане на дръжката и второ влакното се скапва една идея по-бавно, когато е намотано на шпула с по-голям диаметър. Не случайно повечето от качествените мачови влакна (и не само) ги продават на ролки с доста голяма ширина.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

ivo13 написа:И 2 те макари са големи боклуци не стават за нищо по хуу си земи една DAIWA.
Искам и аз хубава Дайва за 100лв :lol:
Изображение
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

ivo13 написа:И 2 те макари са големи боклуци не стават за нищо по хуу си земи една DAIWA.
Ама разбира се...и защо да дава човека пара за една тъпа DAIWA...направо да си вземе една от 1000 лв та да знае к'во е взел, нали?

Ти наистина си голям чешит бе...

Бас хващам, че нямаш дори Exage ти...ами си тръгнал да избиваш тука комплекси някакви. Като ти чета и другите коментари си за графа "БИСЕРИ" и ти :lol: :drinkers:
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

mmilen написа:Шимаото е с по-голяма шпула, което е основно предимство според мен, едно че прибира повече влакно с едно завъртане на дръжката и второ влакното се скапва една идея по-бавно, когато е намотано на шпула с по-голям диаметър. Не случайно повечето от качествените мачови влакна (и не само) ги продават на ролки с доста голяма ширина.
Взима си модела 830 и модела със шпулата е решен, при шиманото предимството е бързия аванс, но пък е известно, че по-скъпите модели на не толкова скъпи марки (браунинг) дават много повече от към качество и обратното ;)
както казах по-горе плюс червяка за модела на браунинг ;)

П.С и двете макари не съм ги ползвал и мнението ми е по-скоро по симпатии ;)
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Аз имам Exage MRC 3000 и съм доволен да ви кажа. Другата макара не съм я пробвал и нямам база за сравнение, но тази ми върши перфектна работа при риболов на всякаква риба, имам над 20 риболова вече с нея, във всякакви условия. Така или иначе, за един е добро едно, а за друг друго. Ще ми се да я пробвам тази на Браунинг, ама засега просто нямам нужда от нова.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”