Питане за почивка на яз.Йовковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Питане за почивка на яз.Йовковци

Мнение от panddov »

Здравейте колеги!Планували сме късна почивка на море тази година и ми се иска да починем малко по -рано за седмица някъде различно от друг път.Много съм слушал и чел за Йовковци ,но нищо не знам за него като дестинация за почивка и риболов...Ако някой колега е бил там , или пък е местен и знае повече да помага! :) Например бунгало или къща в близост до разрешената зона за риболов,практикувам плувкарски риболов на дребни риби, да има възможност за приготвяне на храна и нормални условия за живот на едно тричленно семейство за седмица.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Питане за почивка на яз.Йовковци

Мнение от maranzika »

Здравей колега.
Какво точно ти трябва.В нета е пълно с обяви за къщи под наем и хотели в района.
Търси:
Вълчевци
Яковци
Бръчковци
Донковци
Шилковци(забранен ръкав)
Баевци(забранен ръкав)
Средни колиби
Раевци

Ако и в тях не намериш пиши и ще те уредим.... :lol: :lol:
Тея двете селца със забранените ръкави са на брега и затова ти ги пиша и тях.Места има много,но риболова е слаб в момента.Като изключим обичайната чалга и боклуците на бивакуващите другото е красива природа и чист въздух.
Поздрави.
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Да ,прегледах информацията в нета ,но друго си е ако някой колега е посетил въпросното място и може да сподели впечатления и т.н.Няколко пъти вече се разочаровам от обявите и действителноста като ида там..
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Миналата година бях на Бръчковци за 5 дена две семейства бяхме с по едно дете.Бяхме първите които почиваха след строежа на къщичките(4 на брой и най близките до язовира).И да ти кажа рай ,хубави бани спалните също. Цифрова,камина ,кухнята също е екстра със абсолютно същите прибори каквито имаш ти у вас даже и сешуар имаше.Навън има и барбекюта и вечер си сядаш навън на хава и яко:drinkers: :drinkers: .Басейнчето е екстра да шляпат децата(за мен е мъничко ама става )най дълбоко малко над гърдите(182 см съм)ползва се от две къщи).Под къщичките е ръкава на 100 метра от тях, ходихме сутрин и вечер за по 2-а 3-и часа.Откъм риболов не беше това което исках ама пак доволно някоя друга каракуда перки и т.н.На спининг ми беше по интересно на мене и извадих някоя друга щука и едно соме 3 кила.Абе хареса ни много на нас ама дали ще ни съвпадат вкусовете не знам.Поздрави :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

stefan4etoo написа: бях на Бръчковци ...... първите които почиваха след строежа на къщичките(4 на брой и най близките до язовира).
http://www.sveta-elena.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

:wink: :wink: :wink:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

maranzika написа:
stefan4etoo написа: бях на Бръчковци ...... първите които почиваха след строежа на къщичките(4 на брой и най близките до язовира).
http://www.sveta-elena.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

:wink: :wink: :wink:
Абе нещо не бачка твоя линк,ете тука бяхме
http://www.vila.bg/house-sveta-elena-1110.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Аз миналата година бях тук за рожденият ден на жената http://www.pristanvplaninata.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Добри домакини са собствениците, прилична кухня в ресторантчето, басеинче, маса за тенис, конна езда с предварителна заявка, 100м. до водата, разрешен риболов. Недостатък ако може да се нарече такъв е, че нямаха тераси стаите, не помня дали имаше кухня в която да си готвя аз, но не съм и търсил. Само веднъж попитах ако си хвана риба къде да си я сготвя и ми предложиха да я дам в ресторанта и ще ми я приготвят. От към риболов излизаха каракудки по педя. Колега на спининг извади щука 3кг. Като цяло останах доволен. За вечерта на рожденият ден на жената предварително по телефона бях поръчал цветя и торта, и всичко мина на ниво.
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Благодаря колеги за предложенията!Ще помислим и ще изберем нещо...ако някои друг има идея за други места на Йовковци да споделя.. :)
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

nasco2 написа:Аз миналата година бях тук за рожденият ден на жената http://www.pristanvplaninata.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Препоръчвам като място. Има всичко необходимо ремъркетата да не те занимават с нищо докато съзерцаваш плувката, а и цените са добри.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”