Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Помогнете с намирането на безплатен язовир.
Модератор: Paublo_Eskobar
Помогнете с намирането на безплатен язовир.
Здравейте , рибари искам да попитам за някои безплатен язовир в област-София да не е много далеч. Понеже Чичо ми преди 2 дена се върна от Испания искам да го заведа на някои язовир понеже той е голям рибар така да кажа
искам да го изненадам и да го заведа на риба да си поговорим , да си отпочинем , да се видим на саме и така. Та сега по темата да ви кажа , търся безплатен язовир както казах по горе , да е близичко до област-София да има риба разбира се , да е приятно за почивка понеже мислим да останем няколко дена и така.Ако имате предложения казвайте , Благодаря предварително 

-
- научил се да хвърля
Re: Помогнете с намирането на безплатен язовир.
яз.искър
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
- vladobe
- научил се да хвърля
На какво ще ловите на Фидер или на Плувка ? яз. Искър повечето места са за Фидер, трябва да търсите по устието на реката напиши тези координати в google 42.442746,23.540157 там е хубаво за палатка има хубави места.
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
Еми аз попринцип ловя на Фидер но чичака обича на плувка 

Ако има някои друг такъв подобен язовир казвайте 

Може да се пробаш и на Лобуш,но не знам местата,нека колеги,които са ходили да споделят.
Може да се пробаш и на Лобуш,но не знам местата,нека колеги,които са ходили да споделят.
здравейте ,колеги имате ли информация за язовир драгоево.Ровех се доста в сайта но от 13 май 2009 г няма нищо,от прочетената статия останах очарован .Другата седмица смятам да организирам нещо като пикник за моето семейство и искам да е изненада особено за синът ми .Ще съм ви благодарен от сърце.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В Софийска околия не е много лесно, но може би и аз клоня към яз. Искър, има много красиви места, поне за готин излет мисля ще сте доволни. Откъм риба - там положението е ясно ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;