С Божката на Конуш

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

С Божката на Конуш

Мнение от butnik »

Четвъртък бе ден за разтоварване и след предварителна уговорка с Божката се срещнахме на Конуш.Аз ловях с мач,а моя Плевенски приятел заложи на фидерите.Захраних пестеливо с няколко прашки храна Първенец с добавен бял и аромат на цитрус.Бях решил да търся рибите по навътре,като постепенно с подаването на храна да скъсявам дистанцията.Божката първи се разписа.Разчитахме основно на каракуди,но бяхме подготвени и за изненади.Аз ловях с ваглер 10гр ,като линията ми бе утежнена с 2.5гр съчми,съсредоточени близко до куката заради страничният вятър.Повод 0.12 кука 10шка заменена по-късно с 12-ка.Първия час Божката започна да дърпа яко напред,като имаше изваден един шаран около 1.5кг.Стопих малко от аванса с един изваден шаран и от мен.Рибите кълвяха усърдно без никаква пауза.Линията ми бе между два вирбела и не можех да разпръсна съчмите за да ловя на пропадане,но така или иначе каракудата не оставяше куката да пропадне до дъното.Беше назрял момента и смяна на риболова.Царевица на куката с аромат на скопекс и още с падането на дъното чух звука на верното...Шимано.Явно бонусите чакаха само да им подам царевицата и веднага я взимаха.Мача работеше бързо и точно и това даде повод за разлика в резултата при завършване на риболова.
Тактиката ми сработи много добре- в края ловях на дистанция на щеката и рибите излизаха гол след гол.Оставям Божката да сподели как премина неговият риболов.Няколко снимки от излета без да коментирам.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Айде друг път пак:D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: С Божката на Конуш

Мнение от nikolaiiliew »

Екстра риПки! Имало е кеф :supz:
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Риболов на шампиони! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
tedi694
новобранец
новобранец

Мнение от tedi694 »

РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

tedi694 написа:РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!
:lol: :lol: :lol: Извини ме колега,няма повече да пускам репортажи в този форум.Вярно е,че няма майсторлък,какво по лесно от това да вдигнеш рибата от дъното,да си я докараш на близка дистанция и после да си обереш бонусите.На свободен водоем това няма как да се случи :lol: :lol: :lol:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Браво,Ице!Екстра риболов сте си спретнали.

ПП:Колега,tedi694,да кажем,че си прав.Еми хайде тогава,зарадвай ни и ти със някой репортаж,в който си надхитрил дивите риби,че и ние да изпитаме това удоволствие,вместо да спамиш в темата на колегата.
Изображение
Изображение
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

:smt023 Хубав риболов.Ама и снимките на шараните във водата са екстра!!! :supz:
nradnev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nradnev »

Евала за излета и тактиката.Ице,дай по подробно за твоя монтаж,ако може !
Аватар
anton jambol
фен клуб-скобар

Мнение от anton jambol »

Много рибки и все хубави :D кефа ви е бил на макс .Ице ще обезрибиш водоемите :lol: браво :smt023
Хвани и пусни не бъди алчен
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Имам хубави спомени от този язовир :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Браво, трета и шеста снимка много сполучливи са се получили! На четвърта снимка птиците чапли ли са?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

кирил великий написа:Браво, трета и шеста снимка много сполучливи са се получили! На четвърта снимка птиците чапли ли са?
Да,там е колония от редки водолюбиви птици.
Изображение
Изображение
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Мерси, butnik, кажи, моля те, с кола от София (от Садово нататък) как можем да стигнем до това езеро и какви са условията за рибарлък там?
Последно промяна от кирил великий на Нед Юли 07, 2013 7:50 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

tedi694 написа:РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!
Този пост е напълно излишен-Отиваш за един ден да си направиш кефа ,под кеф се разбира да знаеш че има рибоци и да ги търсиш и надхитриш да ти кълве а не 5 часа да дремиш и таман треа си тръгваш и да ти клъвнат 5 каракуди просто кеф за ден .
Браво Божка добре сте си искарали :drinkers:
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Прекрасни снимки!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”