Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С Божката на Конуш
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
С Божката на Конуш
Четвъртък бе ден за разтоварване и след предварителна уговорка с Божката се срещнахме на Конуш.Аз ловях с мач,а моя Плевенски приятел заложи на фидерите.Захраних пестеливо с няколко прашки храна Първенец с добавен бял и аромат на цитрус.Бях решил да търся рибите по навътре,като постепенно с подаването на храна да скъсявам дистанцията.Божката първи се разписа.Разчитахме основно на каракуди,но бяхме подготвени и за изненади.Аз ловях с ваглер 10гр ,като линията ми бе утежнена с 2.5гр съчми,съсредоточени близко до куката заради страничният вятър.Повод 0.12 кука 10шка заменена по-късно с 12-ка.Първия час Божката започна да дърпа яко напред,като имаше изваден един шаран около 1.5кг.Стопих малко от аванса с един изваден шаран и от мен.Рибите кълвяха усърдно без никаква пауза.Линията ми бе между два вирбела и не можех да разпръсна съчмите за да ловя на пропадане,но така или иначе каракудата не оставяше куката да пропадне до дъното.Беше назрял момента и смяна на риболова.Царевица на куката с аромат на скопекс и още с падането на дъното чух звука на верното...Шимано.Явно бонусите чакаха само да им подам царевицата и веднага я взимаха.Мача работеше бързо и точно и това даде повод за разлика в резултата при завършване на риболова.
Тактиката ми сработи много добре- в края ловях на дистанция на щеката и рибите излизаха гол след гол.Оставям Божката да сподели как премина неговият риболов.Няколко снимки от излета без да коментирам.

Айде друг път пак:D
Тактиката ми сработи много добре- в края ловях на дистанция на щеката и рибите излизаха гол след гол.Оставям Божката да сподели как премина неговият риболов.Няколко снимки от излета без да коментирам.

Айде друг път пак:D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: С Божката на Конуш
Екстра риПки! Имало е кеф 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Риболов на шампиони! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
tedi694 написа:РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Браво,Ице!Екстра риболов сте си спретнали.
ПП:Колега,tedi694,да кажем,че си прав.Еми хайде тогава,зарадвай ни и ти със някой репортаж,в който си надхитрил дивите риби,че и ние да изпитаме това удоволствие,вместо да спамиш в темата на колегата.
ПП:Колега,tedi694,да кажем,че си прав.Еми хайде тогава,зарадвай ни и ти със някой репортаж,в който си надхитрил дивите риби,че и ние да изпитаме това удоволствие,вместо да спамиш в темата на колегата.

-
- сериозен играч

Евала за излета и тактиката.Ице,дай по подробно за твоя монтаж,ако може !
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Много рибки и все хубави
кефа ви е бил на макс .Ице ще обезрибиш водоемите
браво 

Хвани и пусни не бъди алчен
- pacho109
- сериозен играч
Имам хубави спомени от този язовир 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- кирил великий
- разбира нещата
Браво, трета и шеста снимка много сполучливи са се получили! На четвърта снимка птиците чапли ли са?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,там е колония от редки водолюбиви птици.кирил великий написа:Браво, трета и шеста снимка много сполучливи са се получили! На четвърта снимка птиците чапли ли са?

- кирил великий
- разбира нещата
Мерси, butnik, кажи, моля те, с кола от София (от Садово нататък) как можем да стигнем до това езеро и какви са условията за рибарлък там?
Последно промяна от кирил великий на Нед Юли 07, 2013 7:50 pm, променено общо 1 път.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този пост е напълно излишен-Отиваш за един ден да си направиш кефа ,под кеф се разбира да знаеш че има рибоци и да ги търсиш и надхитриш да ти кълве а не 5 часа да дремиш и таман треа си тръгваш и да ти клъвнат 5 каракуди просто кеф за ден .tedi694 написа:РИБОЛОВА В РИБАРНИЦИ И ПЛАТЕНИ ЗАРИБЕНИ ЯЗОВИРИ Е КАТО ЛОВА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА . НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ Е МАЙСТОРЛЪКА И УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАДХИТРИШ ДИВА РИБА.ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ!
Браво Божка добре сте си искарали