инфо за палатка

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
pafkata_83
новобранец
новобранец

инфо за палатка

Мнение от pafkata_83 »

здравейте,някой има ли поглед над тези палатки http://podobro.com/index.php?route=prod ... uct_id=175" onclick="window.open(this.href);return false; и http://prodavalnik.com/palatki-4etirime ... -i26900099" onclick="window.open(this.href);return false;
или са предназначени само да те предпазят от комарите :D
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: инфо за палатка

Мнение от яз,Сопот »

Аз имам такава за двама,издържала е бури и дъжд,но при последния риболов .Ужас влага голяма вътре капки по тавана,а найстина от 30гр на 8гр си е разлика,тя е 2000дена на плата.Иначе при дъжд,проблеми няма,хвърляш и за 5мин си готов,но събирането е ад с инструкцията всеки път.Мисли,аз ще купивавам нещо арно.
Риба къща няма.
boh-lev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boh-lev »

Аз бих ти препоръчал никога да не си взимаш еднослойна палатка! Колегата ти е казал по-горе-еднослойните палатки правят много конденз. Виждал съм хора, които излизат сутрин от палатката като след душ в буквалния смисъл. Ако си търсиш истинска палатка се ориентирай към доказани производители(зайо, ванго,личфиилд).
Това са мойте наблюдения след 3 месечно търсене на нова палатка и малко опит в къмпингуването.

п.с. Има и еднослойни палтки, които са много качествени, но цените са други и не са предназначени за риболов.
pafkata_83
новобранец
новобранец

Мнение от pafkata_83 »

мерси за инфото колеги
ВАЛЬО
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ВАЛЬО »

За тия пари можеш да купиш две,ако те интересува ще ти кажа откъде.Иначе за къмпинг не стават,аз я ползвам за багаж или за следобедна дрямка под някое дръвче ако има наблизо :D
От насекоми пазят определено.
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
kalastart
новобранец
новобранец

Мнение от kalastart »

Последно промяна от kalastart на Пон Юли 15, 2013 7:18 pm, променено общо 1 път.
kalastart
новобранец
новобранец

Мнение от kalastart »

http://sexybilly.snimka.bg/nature/esen.485655.21360953" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Колега човека се интересува от палатки не от пеизажи и кучета :lol: :lol:
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Мой колега си взе подобна миналата година. Изката с нея 2 седмици на паша дере с жена си и беше доволен. Но както са казали и колегите по горе, еднослойна ЦЪ. Поне според мен.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Наскоро я подарих!Тясна ,ниска , духне ли вятър и ти е на главата!И при все ,че цената им е около 40 кинта /а не посочените 70/ ,не бих си я купил отново!

Сгъването е на 8-ца /като лента на банцинг/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”