Слука ??

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kuneca_force

Слука ??

Мнение от kuneca_force »

Kolegi taia subota i nedelia 6e sum na dospat!!!:)dali 6e imam sluka???
Аватар
Jorkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Jorkata »

привет колега,

с правилните такъми няма начин да пропуснеш :D - подготовка му е майката ..... :!:
Ай, наслука !
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Кунец и ние ще ходим на Доспат живот и здраве :D ,
мисля да ги скъсаме пъстървите :D
Наслука и успешно откриване на сезона на всикчки :D
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Mnogo blagodarq Ivanka!!!
Podobno na vsi4ki "kolegi"
Nasluka!!!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

юююююююбрееееееее деееееееебрррррееееееее наслука на всичкиии предполагам че с Nicola_SZ ще открием 2та заедно сезона кфо ше кайш брат?
Имам предчувствие че тоя сезон ще е супер печеливш :D .
А имам и 1 предложение ... какво ще кажете всички (или който може) да се съберем някъде и да ги избием тия риби к'во ше кажете ?!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Ribar - има някаква възможност да направим състезание на сайт-а. Можеш да следиш във форума кога ще бъде :wink: наслука при откриването на сезона :!:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

СУПЕР , ще бъде наистина много ама много хубаво ако успеем да се съберем всички и да направим 1 съзтезание ... дори да не е състезание пак ще е много хубаво ... ще се забавляваме безкрайно много малееее .... това трябва да се направи ... айде аз ще опитам да организирам нещата ... да кажем ... към 10 - 15 Юли като дата какво ще кажете ... ?Мястото ... е тфа сега е много важно къде ще е ... апък аз незнам кой знае колко хубави места ... ако искате мога да ви предложа некаде покрай или в Севлиево (аз съм от там но сега живея в Стара Загора) и съм ловял риба на Севлиевската река близо 3-4 години и знам горе доло къде има и къде няма риба :D :D :D :D :D :D :D :D :D мале много се вълнувам сега много ми се иска да се съберем хайде казваите съгласни ли сте така ?!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Ribar az v nedelq otivam neide i az o6te nz kade no e na 4astno i si4ki "6aran4eta" nad 3kg. :) I sq 6te si opravqm takamite 4e ... :)
ina4e i v sabota 6te hodq no za drebni4ki, deto nii dvamata sme gi lovili koga bqhme mladi :)T.e. 4ervenoperki, uklei, kostur... :)
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

ах .. ами не е чесно вееееееее :cry: ...
карай .. но ше идем некой ден 2та нали Nicola_SZ ?!
А относно въпроса за общото събрание искам да чуя мнения ...!!!
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Ribar ako nqma da sme mnogo hora v kolata mojei da se smelq nad teb i da te zemem!!! :) No tva vse o6te ne zavisi ot men :)
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Ribar otnosto sybranieto na si4ki zapaleni ribari az sam ZA!!! Ve4e zabisi dali 6te se saberem hora i nai ve4e ORGANIZACIQTA!!! :|o|:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

аз ще се опитам да организирам нещата ... но няма да е зле и ако някой друг ми помага ...
относно тфа с ходенето за риба глей там да напраиш всичко възможно да дофтасам и аз че последния път като бях с ваз ги съдрахме пък и аз да си прая кефа там да ловя некфи пишлемета :D
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Rok (Ribar) 6te govorq s na6tiq 6toto az o6te neznam kade 6te se hodi :( No ako moje znae6 4e za teb VINAGI :). Za sabiraneto ne barzai 4akai da vidim parvo dali nqkoi 6te se navie 4e sled tova 6te si govorim za pomo6t po otno6enie na opganizaciqta!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”