Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Слука ??
Модератор: sapuna
Слука ??
Kolegi taia subota i nedelia 6e sum na dospat!!!:)dali 6e imam sluka???
- Ribar
- ще става разбирач
юююююююбрееееееее деееееееебрррррееееееее наслука на всичкиии предполагам че с Nicola_SZ ще открием 2та заедно сезона кфо ше кайш брат?
Имам предчувствие че тоя сезон ще е супер печеливш
.
А имам и 1 предложение ... какво ще кажете всички (или който може) да се съберем някъде и да ги избием тия риби к'во ше кажете ?!
Имам предчувствие че тоя сезон ще е супер печеливш

А имам и 1 предложение ... какво ще кажете всички (или който може) да се съберем някъде и да ги избием тия риби к'во ше кажете ?!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- Ribar
- ще става разбирач
СУПЕР , ще бъде наистина много ама много хубаво ако успеем да се съберем всички и да направим 1 съзтезание ... дори да не е състезание пак ще е много хубаво ... ще се забавляваме безкрайно много малееее .... това трябва да се направи ... айде аз ще опитам да организирам нещата ... да кажем ... към 10 - 15 Юли като дата какво ще кажете ... ?Мястото ... е тфа сега е много важно къде ще е ... апък аз незнам кой знае колко хубави места ... ако искате мога да ви предложа некаде покрай или в Севлиево (аз съм от там но сега живея в Стара Загора) и съм ловял риба на Севлиевската река близо 3-4 години и знам горе доло къде има и къде няма риба
мале много се вълнувам сега много ми се иска да се съберем хайде казваите съгласни ли сте така ?!

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- Ribar
- ще става разбирач
ах .. ами не е чесно вееееееее
...
карай .. но ше идем некой ден 2та нали Nicola_SZ ?!
А относно въпроса за общото събрание искам да чуя мнения ...!!!

карай .. но ше идем некой ден 2та нали Nicola_SZ ?!
А относно въпроса за общото събрание искам да чуя мнения ...!!!
- Ribar
- ще става разбирач
аз ще се опитам да организирам нещата ... но няма да е зле и ако някой друг ми помага ...
относно тфа с ходенето за риба глей там да напраиш всичко възможно да дофтасам и аз че последния път като бях с ваз ги съдрахме пък и аз да си прая кефа там да ловя некфи пишлемета
относно тфа с ходенето за риба глей там да напраиш всичко възможно да дофтасам и аз че последния път като бях с ваз ги съдрахме пък и аз да си прая кефа там да ловя некфи пишлемета