Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Врачанския
Модератор: sapuna
Врачанския
Дайте някаква информация за врачанския язовир.Какво излиза,по-колко
и тн...Мисля след забраната да ходя там.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има каракуда в изобилие и бяла риба, която гони килото. Водата е чиста и язовира е 2000 дка.- места има удобни навсякъде, но врачанските риболовци ловят с лоши такъми само за кеф по малко риба- там щека още не съм виждал, както и модерни уредби на дъно, иначе язовира е удобен до международния път, а гледката към врачанския Балкан е нещо неповторимо. 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
от миналата събота и неделя имам 4 ходения на различни места дето съм имал добри резултаяти и на бяла и на костур -две сутрин на разсъмване и две след обяда от 18 до стъмване -нямам пипване от хищник - стръв - малки и големи горбачовки, царички /също различни размери, малки костурчета на каквито имах резултат след откриването на бяла .А едрия костур /300-400гр/ от есента нямам представа къде е отишъл. Последния месец съм обикалял язовира по различните му перспективни места поне два пъти -за сега си остава таранката и то стандартната /до 200гр//имам само две около500гр.
Снощи бях до кулата -таранка на плувка на 3-4 м., две въдици на дъно за хищник -няма пипане.
А за язовира - много си е добър - има разнообразна риба, но засега не дава.
Дано утре имам по добър късмет.
На слука
Снощи бях до кулата -таранка на плувка на 3-4 м., две въдици на дъно за хищник -няма пипане.
А за язовира - много си е добър - има разнообразна риба, но засега не дава.
Дано утре имам по добър късмет.
На слука
- баничката
- ще става разбирач
Е сега се връщам от язовира- на стената таранки по 200- 300 грама, едно яко ми скъса, че бях вързал 0.12 на телескопа- рече налево- надесно и айдееее...
Изпояде ме също дребен костур смотан.
Нормата се пълни за под 3 часа- кълве си таранката, иначе покъпах воблерчетата, но... нъцки- явно зъбатите не са на стената. абе голям си е язовира- иска си лодка и това си е.

Изпояде ме също дребен костур смотан.
Нормата се пълни за под 3 часа- кълве си таранката, иначе покъпах воблерчетата, но... нъцки- явно зъбатите не са на стената. абе голям си е язовира- иска си лодка и това си е.