Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За яз.Оногур
Модератор: Paublo_Eskobar
За яз.Оногур
Здравейте колеги ,в добричкият край ,на север от града има някакъв язовир , със странното име Оногур.Има някакво татарско население в този край.Язовирът се пълни от т.н. Суха река.Много е живописен ,но нямам никаква информация -достоверна , каква риба има там .Чух за сом ,но не съм сигурен .Някой знае ли нещо по подробно ,за условията на ползване и видовете риба и дали не мирише рибата , защото и това подучух.Всичко което знам е от снимки в нета.Успех на риболовците.
Re: За яз.Оногур
Изключително красив язовир! Не се стопанисва в момента. За съжаление не мога да ти дам информация за риболова там, понеже съм ходил само на разходка до там.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- научил се да хвърля
В Добрич има "приказка", че отпадните води на града стигат някакси до този язовир. Затова не е много популярен.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Стигат, то минават през пречиствателната станция
Много жалко , ако се вливат отпадни води от гр.Добрич.Много красиво място и пак осрано.
Благодаря за информацията !
Благодаря за информацията !
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Тия води не са отпадни, които се вливат тав, а са пречистени и са допустими по всички показатели, проблема е, че няма достатъчно вода и язовира държи ниско ниво - няма по-дълбоко от 1м.
Охооо...., на снимките се вижда една площ,скали аз смятах да кльонкам там , по принцип ,пък то било 1 метър дълбоко .Благодаря още веднъж за инфото.