Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Пускане на лодка с колесар около Варна АКТУАЛНА информация
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Пускане на лодка с колесар около Варна АКТУАЛНА информация
Гледам,че вече има 2 теми обаче повечето места които са споменати вече не стават.Слипа в аспарухово не става,този на ной и той е разбит.Знам само за този на траката който долу горе става.И за аспарухово края на канала.Реално само от тези 2 места ли може да се пуска лодка.Като изключим езерото защото от там има много път до галата камо ли до траката.Интересно ми е тези 50 лодки пред 4 та буна как влизат от там все някоя лодка ще е с колесар.В тази тема можете да споделяте места от които може да се пуска лодка с колесар около Варна, желателно е информацията да е от тази година,защото другите теми са стари и от тогава доста неща са се променили. 

Re: Пускане на лодка с колесар около Варна АКТУАЛНА информац
200 преглеждания и нито един отговор от къде ги пускате тея лодки ? Пред буните има 50 лодки всичките на ръка ли ги пускат ?
- atanasov1589
- ще става разбирач
За събота поне 10 колесара влязаха от Аспарухово
Местата са си старите Нови слипове няма
Местата са си старите Нови слипове няма
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А защо тук не прочете?berk написа:200 преглеждания и нито един отговор от къде ги пускате тея лодки ? Пред буните има 50 лодки всичките на ръка ли ги пускат ?
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=106&t=23534" onclick="window.open(this.href);return false;
Какъв е смисъла да се върти стар филм със нови субтитри?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Чел съм я тази тема но тя е от 2009 за 4 години доста неща са се променили.КИРО написа:А защо тук не прочете?berk написа:200 преглеждания и нито един отговор от къде ги пускате тея лодки ? Пред буните има 50 лодки всичките на ръка ли ги пускат ?
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=106&t=23534" onclick="window.open(this.href);return false;
Какъв е смисъла да се върти стар филм със нови субтитри?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Може и да се променени.
Ами кажи ги там в другата тема кое е променено,да знаят колегите.
Ами кажи ги там в другата тема кое е променено,да знаят колегите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Освен аспарухово и траката има ли други места ?Тези които влизат пред буните от къде си пускат лодките с колесари ?Гледам ги правят опити с intex ама ако вдигне вълна не ги знам как ще излизат 

Може и от Златните,много лодки си има на траката, които там си стоят,също така от винчове ли как се казват там крановете се пускат,но те са заключени от тези които са ги сложили!
-
- новобранец
няма ли как да пуснете снимки от гугъл да видим тия места то4но къде се намират.
за траката и аспарухово знаем .ако знаете други споделете.
за траката и аспарухово знаем .ако знаете други споделете.
-
- научил се да хвърля
Пред 4-та буна и Почивка лодките основно за гуменетки които се пускат от плажа (но защитен от буните3-та и 4-та).
Другите лодки са основно от Траката . Има такива които са си от рибарското селище и такива които пускат от слипа.
Рядко идват лодки от канала. Който пуска от Прабългарско селище обикновено отива пред Галата и Фичоза.
За какво са ви повече места за пускане.Една лодка не можеш я пусна от 2 места. Може само от едно. Въпроса е да е добре направено и безпроблемно.
Видях на 3-та буна да пускат с колесар ама го откачиха от колата и на ръка го дотъркаляха...но това е за по леки лодки. Там пясъка е 6-7 метра и стигаш водата. После вързаха колесара с колан за теглича на колата (като колата стои на асфалта) и така го издърпаха , като скъсяваха колана няколко пъти. 6-7 метра са.
Другите лодки са основно от Траката . Има такива които са си от рибарското селище и такива които пускат от слипа.
Рядко идват лодки от канала. Който пуска от Прабългарско селище обикновено отива пред Галата и Фичоза.
За какво са ви повече места за пускане.Една лодка не можеш я пусна от 2 места. Може само от едно. Въпроса е да е добре направено и безпроблемно.
Видях на 3-та буна да пускат с колесар ама го откачиха от колата и на ръка го дотъркаляха...но това е за по леки лодки. Там пясъка е 6-7 метра и стигаш водата. После вързаха колесара с колан за теглича на колата (като колата стои на асфалта) и така го издърпаха , като скъсяваха колана няколко пъти. 6-7 метра са.
Преди два дни видях и място за спускане в новия канал преди моста от страната на Аспарухово.
http://goo.gl/maps/8jwBe" onclick="window.open(this.href);return false;
http://goo.gl/maps/8jwBe" onclick="window.open(this.href);return false;
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
От къде най-близко до Палеца, може да се пусне неголяма лодка на колесар?Не съм посещавал този район и не ми се пуска от Варна,да ходя до там и после пак обратно.Лодката е лека и двама сме я пускали на вода по каменист и неудобен бряг на ръце.
Стига да се докопаме до 50м. от водата и да не е много стръмен брега.Мисля в четвъртък да го посетя. 

- rikitikitavi
- разбира нещата
най близко е устието на Камчия, най удобно е пристанището на Бяла
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- joromercedes
- научил се да хвърля
Може да се пусне до остатъка от стария въжен мост на самата река и после по реката - до морето , като в самото устие се повдига мотора и на гребла десетина метра. Това може да стане само при хубаво време и липса на вълнение. Ако се влоши времето и си в морето -трябва да се бяга .....Успех!fishermann2 написа:От къде най-близко до Палеца, може да се пусне неголяма лодка на колесар?Не съм посещавал този район и не ми се пуска от Варна,да ходя до там и после
/Бяла не е много близо, много водорасли и плитко, меко на влизане , а и вземат 10 лв. вход/
От Варна до палеца е толкова далече колкото от Бяла до палеца така че не си струва. Пускането от реката си е също доста рисковано доста лодки има обърнати, за съжаление няма удобно място, а района северно и южно от камчия е интересен за риболов.rikitikitavi написа:най близко е устието на Камчия, най удобно е пристанището на Бяла