Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Тази година как се вади билета?
Модератор: sapuna
Тази година как се вади билета?
Значи аз миналата година си взех от новите билети - едни хартийки, със снимка и даодх 2 снимки едната остана при тях, сега искам да си взема целогодишен билет, как става цялата работа в София ми кажете моля ви, зашото миналата година пратих човек да ми оправи билета.
И мога ли през електронното банкиране да преведа сумата от 25 лева посметките на ИАРА и с платежното да отида там където се вадят билетите.
Благодаря Ви.
И мога ли през електронното банкиране да преведа сумата от 25 лева посметките на ИАРА и с платежното да отида там където се вадят билетите.
Благодаря Ви.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Тази година как се вади билета?
Човече, почти във всеки магазин за риболовни пособия ги правят за час ...... като минаваш покрай някой магазин даваш снимката и парата и приключваш с въпросаfire написа:Значи аз миналата година си взех от новите билети - едни хартийки, със снимка и даодх 2 снимки едната остана при тях, сега искам да си взема целогодишен билет, как става цялата работа в София ми кажете моля ви, зашото миналата година пратих човек да ми оправи билета.
Благодаря Ви.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
иди тогава на окрьжна болница-на ьгьла е магазина или в никулден,в младост едно-за двете места ти гарантирам,че нема да те пращат по банки и престанете да пишете такива безумия,едва ли не в средата на годинатаfire написа:За съжаление няма такова нещо.... Отива се на Христо Ботев и там в банката превеждаш и чакаш на опашка и взимаш билет по старат процедура

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Сега да ви кажа най-новото 100% истина сега бях до ИАРА на Ботев 17.
Вече билетите са на хартия, което е със сканирана снимка. Понеже моя беше такъв само си дадох билета и парите директно там в стая 419 на ет.4 и ти дават нов понеже го имат в базата данни. Всички със старите големи билети носят по ЕДНА снимка, която сканират там и пишат заявления , които има на масата във фоайето..еми това е..
Вече билетите са на хартия, което е със сканирана снимка. Понеже моя беше такъв само си дадох билета и парите директно там в стая 419 на ет.4 и ти дават нов понеже го имат в базата данни. Всички със старите големи билети носят по ЕДНА снимка, която сканират там и пишат заявления , които има на масата във фоайето..еми това е..
Последно промяна от fire на Сря Май 23, 2007 11:22 am, променено общо 1 път.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз да потвърдя - НЕ чакайте в банката като мен
Вече може да се плаща и горе в стая 419, както е писал колегата
А аз горкия, нали съм отворен и знам процедурата, отивам от ония дни за един приятел да му вадя билет, чакам 1 час в банката и накрая тая на гишето ми казва, че можело и горе
Побеснях...И понеже чакаш, взимат ти и комисионна 60ст. Нямам думи
Става въпрос за Хеброс, която междувременно за пореден път си е сменила името във връзка с някакви сливания и др. простотии от сферата на финансите

Вече може да се плаща и горе в стая 419, както е писал колегата

Става въпрос за Хеброс, която междувременно за пореден път си е сменила името във връзка с някакви сливания и др. простотии от сферата на финансите

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- CERRUTI
- сериозен играч
А каде е този магазин при Пирогов?И дали още се вадят билети там питам за седмичен?ANGEL 123 написа:Съжалявам за подвеждането колега За този на Пирогов съм сигурен защото 3 години вече ходя и хората са доста любезни и вършат тая работа като ти дават и карта за отстъпки
В младост видях магазин и в люлин където с табели е обявено, че правят а и доста се писа по форума и останах с впечатление, че вече е практика при всички търговци.... прощавай за разкарването
Последно промяна от CERRUTI на Сря Юни 13, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Аз сутринта реках да мина през местното Лесничейство да видя как стои хавата с билетите...
значи за 15 мин. вече имах 6 месечен билет срещу 16лв. и 1 снимка
(само попълних едно искане и бях готов)
значи за 15 мин. вече имах 6 месечен билет срещу 16лв. и 1 снимка
(само попълних едно искане и бях готов)

"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е аз вчера ходих да си вадя шото ще ходя на яз. Искър и си нося стариа за заверка и ми казаха че имало нови и ми трябвало само една снимка и копие на личната карта от пред и отзад и това е , и евентуално ако искам за 6 месеца както колегата требвало да изчакам средата на месеца и малко се преебах щото дадох 28 лВ.Пропуснах да кажа че си го вадих от рибарски магазин
[/url][/i]

- CERRUTI
- сериозен играч
Днес си извадих седмичен от магазина до "Пирогов" а след 1-ви отивам за 6-месечен,за седмичния даже не трябва снимка...става за минути..и ако си го извадиш от магазина получаваш и 10%отстъпка като пазаруваш оттам за срока на билета,а аз баламата вчера си напазарувах а днес си вадих билет.....ама кой да знае..