Тази година как се вади билета?

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Тази година как се вади билета?

Мнение от fire »

Значи аз миналата година си взех от новите билети - едни хартийки, със снимка и даодх 2 снимки едната остана при тях, сега искам да си взема целогодишен билет, как става цялата работа в София ми кажете моля ви, зашото миналата година пратих човек да ми оправи билета.
И мога ли през електронното банкиране да преведа сумата от 25 лева посметките на ИАРА и с платежното да отида там където се вадят билетите.
Благодаря Ви.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Тази година как се вади билета?

Мнение от AL KAPONE »

fire написа:Значи аз миналата година си взех от новите билети - едни хартийки, със снимка и даодх 2 снимки едната остана при тях, сега искам да си взема целогодишен билет, как става цялата работа в София ми кажете моля ви, зашото миналата година пратих човек да ми оправи билета.
И мога ли през електронното банкиране да преведа сумата от 25 лева посметките на ИАРА и с платежното да отида там където се вадят билетите.
Благодаря Ви.
Човече, почти във всеки магазин за риболовни пособия ги правят за час ...... като минаваш покрай някой магазин даваш снимката и парата и приключваш с въпроса :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

на тия двата на площад Възраждане дали правят? Единия е Orozov и до него има още един
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

fire написа:на тия двата на площад Възраждане дали правят? Единия е Orozov и до него има още един

:smt023 и до пирогов също :smt023
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

ей сега бягам до там и ще кажа после какъв е резултата
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

За съжаление няма такова нещо.... Отива се на Христо Ботев и там в банката превеждаш и чакаш на опашка и взимаш билет по старат процедура :cry:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:cry: Съжалявам за подвеждането колега За този на Пирогов съм сигурен защото 3 години вече ходя и хората са доста любезни и вършат тая работа като ти дават и карта за отстъпки :roll: В младост видях магазин и в люлин където с табели е обявено, че правят а и доста се писа по форума и останах с впечатление, че вече е практика при всички търговци.... прощавай за разкарването :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

fire написа:За съжаление няма такова нещо.... Отива се на Христо Ботев и там в банката превеждаш и чакаш на опашка и взимаш билет по старат процедура :cry:
иди тогава на окрьжна болница-на ьгьла е магазина или в никулден,в младост едно-за двете места ти гарантирам,че нема да те пращат по банки и престанете да пишете такива безумия,едва ли не в средата на годината :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

Сега да ви кажа най-новото 100% истина сега бях до ИАРА на Ботев 17.

Вече билетите са на хартия, което е със сканирана снимка. Понеже моя беше такъв само си дадох билета и парите директно там в стая 419 на ет.4 и ти дават нов понеже го имат в базата данни. Всички със старите големи билети носят по ЕДНА снимка, която сканират там и пишат заявления , които има на масата във фоайето..еми това е..
Последно промяна от fire на Сря Май 23, 2007 11:22 am, променено общо 1 път.
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

И аз да потвърдя - НЕ чакайте в банката като мен :twisted: :twisted:
Вече може да се плаща и горе в стая 419, както е писал колегата
:smt023 А аз горкия, нали съм отворен и знам процедурата, отивам от ония дни за един приятел да му вадя билет, чакам 1 час в банката и накрая тая на гишето ми казва, че можело и горе :twisted: :twisted: Побеснях...И понеже чакаш, взимат ти и комисионна 60ст. Нямам думи :twisted:

Става въпрос за Хеброс, която междувременно за пореден път си е сменила името във връзка с някакви сливания и др. простотии от сферата на финансите :smt067
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

ANGEL 123 написа::cry: Съжалявам за подвеждането колега За този на Пирогов съм сигурен защото 3 години вече ходя и хората са доста любезни и вършат тая работа като ти дават и карта за отстъпки :roll: В младост видях магазин и в люлин където с табели е обявено, че правят а и доста се писа по форума и останах с впечатление, че вече е практика при всички търговци.... прощавай за разкарването :wink:
А каде е този магазин при Пирогов?И дали още се вадят билети там питам за седмичен?
Последно промяна от CERRUTI на Сря Юни 13, 2007 12:00 pm, променено общо 1 път.
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

Мнение от Badgo(АнгелИванов) »

Аз сутринта реках да мина през местното Лесничейство да видя как стои хавата с билетите...
значи за 15 мин. вече имах 6 месечен билет срещу 16лв. и 1 снимка
(само попълних едно искане и бях готов) :D
"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

е аз вчера ходих да си вадя шото ще ходя на яз. Искър и си нося стариа за заверка и ми казаха че имало нови и ми трябвало само една снимка и копие на личната карта от пред и отзад и това е , и евентуално ако искам за 6 месеца както колегата требвало да изчакам средата на месеца и малко се преебах щото дадох 28 лВ.Пропуснах да кажа че си го вадих от рибарски магазин :wink:[/url][/i]
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Днес си извадих седмичен от магазина до "Пирогов" а след 1-ви отивам за 6-месечен,за седмичния даже не трябва снимка...става за минути..и ако си го извадиш от магазина получаваш и 10%отстъпка като пазаруваш оттам за срока на билета,а аз баламата вчера си напазарувах а днес си вадих билет.....ама кой да знае.. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”