лаврака
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
лаврака
някой тука каза , че лефера била най-вкусната риба , но явно не е ял лаврак...досега лаврак съм удрял само с харпун , на Емине редовно фърлят бомби за него
...някой фащал ли е лаврак с въдица и изобщо лови ли се тая риба

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: лаврака
Някога някой беше хванал тая риба на Кабакум на плажа,когато хвърлял за илария с морски червеи на дъно.Там дъното е чист пясък,зимата ходят за калкан там,ама незнам кво хващат,щот не съм ходил на риболов.Лавракът се среща изключително рядко и който е видял някога е доста голям късметлия,а който е ял...аз не съм де.
Преди време четох някъде,че в Дания ловят лавкар на блесни за лефер.Според мен обаче рибата се хваща случайно,не съм чул някой да е ходил специално за лаврак.Шанс имат харпунджиите!
Да отидеш за лаврак звучи като да отидеш за морска пъстърва.
На мен си ми харесва леферът,ше му чупа главата тва лято,само да дойде!
По-добре пишете някой не е ли изкарал лефер,или чернокоп,че нямам търпение да грабна блесните и воблерите и да му видя сметката!

Преди време четох някъде,че в Дания ловят лавкар на блесни за лефер.Според мен обаче рибата се хваща случайно,не съм чул някой да е ходил специално за лаврак.Шанс имат харпунджиите!
Да отидеш за лаврак звучи като да отидеш за морска пъстърва.
На мен си ми харесва леферът,ше му чупа главата тва лято,само да дойде!

По-добре пишете някой не е ли изкарал лефер,или чернокоп,че нямам търпение да грабна блесните и воблерите и да му видя сметката!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.