Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рахат и релакс
- antivik
- кандидат преподавател
Рахат и релакс
Здравейте, авери, приятели, познати, любители, майстори, корифей....па и тез де не ме понасят много, много. Отдавна не се бях появявал с тема, що ни имаше повод ни мат`риал, но се случи отпуска и 1 мероприятие де реших да го споделя с вас.
Излета бе няколко дневен и наситен с всичко и с красива природа, и скука, и моменти на динамично кълване, и лагер, и софрички.

Рибетата бяха като цяло от този бичим, маленки, но много борбени и инатливи, дано повечко народ постъпва като нас, че да пораснат.

И понеже не съм по писането ви пускам и малко клипче, пробвал съм 1-2 ефекта, та ако се наложи си ги повторете или потретете, а и къде ви вървят бързо титрите.
Па тез де връзват кусури или не им е интересно да не гледат. Приемете клипа с чувство за хумор
.
[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/VXccK-r0v80?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/VXccK-r0v80?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
И понеже се опасявам, че тубето може да блокират звука, ето линк и към боксето
http://www.vbox7.com/play:e7a325f813
Излета бе няколко дневен и наситен с всичко и с красива природа, и скука, и моменти на динамично кълване, и лагер, и софрички.

Рибетата бяха като цяло от този бичим, маленки, но много борбени и инатливи, дано повечко народ постъпва като нас, че да пораснат.

И понеже не съм по писането ви пускам и малко клипче, пробвал съм 1-2 ефекта, та ако се наложи си ги повторете или потретете, а и къде ви вървят бързо титрите.
Па тез де връзват кусури или не им е интересно да не гледат. Приемете клипа с чувство за хумор

[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/VXccK-r0v80?hl=bg_BG& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/VXccK-r0v80?hl=bg_BG&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
И понеже се опасявам, че тубето може да блокират звука, ето линк и към боксето
http://www.vbox7.com/play:e7a325f813
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: Рахат и релакс
Колега номер1си по клиповете, направо ми иде посред обяд да наредя масата и да се започвам. 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а сакън, време има за всичко, кога се работи да се работи, кога се пие да се пиеpano64 написа:Колега номер1си по клиповете, направо ми иде посред обяд да наредя масата и да се започвам.

- Vesko1
- сериозен играч
Браво Вик...ей така се живее и до 100 години..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво банда. Всичко е било идеално. Следващия път и големите шарани.
Когато няма риба.......не кълве!
Браво градски 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер! Живи и здрави да сте, дълги години още да си спрятате такива, че и по-убави излети!
Добър репортаж

Ми то ......., ако пиенето ти пречи на работата - спираш работатаantivik написа:А-а сакън, време има за всичко, кога се работи да се работи, кога се пие да се пиеpano64 написа:Колега номер1си по клиповете, направо ми иде посред обяд да наредя масата и да се започвам.![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Е те тука по този въпрос таман щяхме да заформим спорМитев написа:Добър репортаж![]()
Ми то ......., ако пиенето ти пречи на работата - спираш работатаantivik написа: А-а сакън, време има за всичко, кога се работи да се работи, кога се пие да се пие![]()
![]()
![]()

Браво Анти, де и аз да имам тоз късмет да намеря малкото свободно време , ма да опъня палатка и тежка артилерия. Писането го махни, те снимките говорят и с малко въображение си е муцка. Айде и пак да ни зарадвач с подобен репортаж
По-голям шаран от рибаря няма...
Благодаря за споделеното..... !
Интересно видео се е получило!
Интересно видео се е получило!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!