Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Язовир Кътина!
Язовир Кътина!
Здравейте колеги.Реших да пиша понеже никой не ми отговори за Кътина.Значи отидохме сутринта към 7:30 в селото и се помотахме малко докато намерим пътища ала бала и стигнахме 8 без нещо и отиваме и е бъкано със шавар на всякъде има 2-3 свестни места и още 2 места ,които са мега тесни (понеже са заобиколени със шавар и то много , едвам може да хвърлиш) и стръмни.Добрите места обаче бяха заети.Отидохме ние на гадното място и хвърлих един път на плувка и извадих една слънчевка.После метнах пак [преди това в шавара и едва да не скъсам] и спря да кълве.Отказахме се понеже и дънната пръчка нямаше къде да се хвърли беше само в тръняци и треволяци..И си тръгнахме.А преди това питахме единия колега какво е хванал.И той каза костур,каракуда и слънчак за 3 часа..За да си вземеш там хубаво место трябва да отидеш в 5 часа а аз не съм много близо до селото .. Така,че язовира е доста проблемен.Също така привечер уж се били мятали големи риби към средата ама нещат да се ловят..Колегата вика "какви ли гозби не им предлагам нещат и това е"
Айде наслука! 
Re: Язовир Кътина!
Благодаря за инфото колега,не го ли сменихте с друг?
Да отидохме на Негован.Същата работа.1 Костур за два часа! ;хх
Другият път повече.