за вечерта на 23,07.13

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
kenda_star
новобранец
новобранец

за вечерта на 23,07.13

Мнение от kenda_star »

Как ще коментирате случилото се.
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: за вечерта на 23,07.13

Мнение от kiril_bulgaria »

Напълно очаквано, след обявяване на тази програма:
Програмата ”Орешарски” до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища
http://dnes.dir.bg/news/pensii-programa ... 2805?nt=10" onclick="window.open(this.href);return false;

Особено в часта РЕВИЗИЯ. И ето от какво се страхуват определени кръгове, получили благословия като "Мишо Бирата". Сън не ги лови.

Ревизия на управлението на Бойко Борисов предвижда програмата на правителството. Ще има проверка на всички конкурси за обществени поръчки, ревизия на фирмите, които са ги спечелили, както и на концесионните договори.
Изображение
Аватар
finder
новобранец
новобранец

Мнение от finder »

Да ! Очакваше се ! И мога да кажа само , че на България партии не и трябват ! Не и трябват еничари обслужващи лични и чужди интереси ! Трябват и БЪЛГАРИ !
Отдавна е време да променим България към по-добро !

И ако не сега , кога ?! И ако не ние , кой ?!

Преди всичко - Българин
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Koй да ни управлява? Това ни трябва, онова ни трябва.Кжете кой. Тая измет дето дойде в момента немога да я трая.Бойко може да беше всякакъв но поне беше мъжкар, малко или много.Тези и пу..ки даже не са.Няма дума за такива като като тях, мазни мутри дето не се наядоха.И Герб не бяха кой знае колко стока , но се забъркаха в пъти по-малко скандали от всички които бяха до сега на власт.Няма човек в България който да има ташак да излезе срещу мутрите,групировките,олигарсите и мафията.Няма какво да се лъжем.Никой ама никой в България не може да се справи с тях.От вичкото зало трябва да изберем най-малкото.Кой си мислехте че ще дойде на власт като свалихте Бойко, кой? Незнаехте ли че това ще е Станишев и Доган.Ако не знаете значи не разсаждавате по-различно от да не казвам кой.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
finder
новобранец
новобранец

Мнение от finder »

dimmitov написа:Koй да ни управлява? От вичкото зало трябва да изберем най-малкото.
Така де ! Само дето докато избираме от всичкото л.но най-малкото , то ПАК си остава Л.НО и ... смърди....

Последната надежда е промяната на изборната система на мажоритарна , ама това партиите никак не ги устройва....

Преди всичко - Българин
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

И кой ще избереш като променят изборната система? Кажи ми кой? Много ми е интересно, всички говорят и искат промяна на изборния кодекс.Какво ще стане тогава? Да не би да има някаква партия или някакъв лидер на който сегашната система му пречи да бъде избран.Това е поредното промиване на мозъци и отлагане на оставката на кабинета. ,,Дайте ни няколко месеца да видим как да променим кодекса и след това ще е супер,, а през тези няколко месеца те да правят каквото си искат.
Моля те , кажи ми кой ще избереш като променят кодекса? И какво му пречеше досега да бъде избран?
Изображение
Аватар
finder
новобранец
новобранец

Мнение от finder »

Както ги виждам нещата , точно промяната на изборният кодекс е нужна. До сега видяхме как едни и същи мазни индивиди (а някои и напълно безименни и безгласни) се криеха зад името на някоя партия , за да се набутат за пореден мандат на безплатен обяд..... Друго е обаче ако се участва на избори със собственото име , а не скрито на завет зад водач на листа....

Може би точно така ще бъдат отсяти и оринати всички търтеи и паразити , дето от десетилетия само осмърдяват с присъствието си......

И като ме питаш за моят избор , уверявам те , колега , ще бъде абсолютно по съвест , дори това да означава и да не гласувам , в случай , че отново се наложи да се избира от всичките зло , най-малкото. Просто защото повече не искам да избирам каквото и да било зло - голямо или малко , повече или по-малко смрадливо. Иска ми се да се гласува за нещо ДОБРО и за това : КОЙ ДА БЪДЕ (а не както винаги до сега -КОЙ ДА НЕ БЪДЕ )... Видя се вече , че при сегашната система това е невъзможно .

Преди всичко - Българин
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Абсолютно съм съгласен с теб ,но не ми се вярва всичко това да се случи.Във следващите избори ще бъдат пак същите. Лошото е парите ,пиара, власта и всичко останоло е в тях и пак те ще се появят в нов образ или с подставени лица и ако не могат да заблудят теб ,ще заблудят мен или някой друг и пак ще се доберат до власта.Аз спрях вече да си правя илюзии за каквото и да било в бг политиката.Ще си говорим пак след изборите, дано не съм прав.
Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

ТОЙ Е :idea:
images.jpg
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Teo 62 написа:ТОЙ Е :idea:
images.jpg
Да бе Тео :lol: :lol: :lol: :lol: той играе за Доган-Местан)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

koda33 написа:
Teo 62 написа:ТОЙ Е :idea:
images.jpg
Да бе Тео :lol: :lol: :lol: :lol: той играе за Доган-Местан)))
Че те го създадоха завалията.Днес минах покрай НДК - то бабички ,то чудо и водевила водеше Мишо Шамара - пардон - Геронтофила :D
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Teo 62 написа:....ТОЙ Е ...
Жестоко !!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
yavor70
новобранец
новобранец

Мнение от yavor70 »

Абе уж всички са братя-българи пък все за салама се карат :wink:
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

Стана ми,много чудно,защо този Шеф от Полицията,някой си Спиридонов-сдвр.Така и не отговори,защо полицаите са били,без значки и маски на лицата в нощта на 23-ти.Елементарно,Уотсън за да не ги разпознаят.И днес играят хоро на Бузлуджа,а хората от мината,да ли им е до веселба.Типично за бсп.
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Други го създадоха!По горе колегата'' повдига"/така говореше бай ТОШО/въпроса,колко дена копа бизнеса на РБългария да се открият двама минйори,основните спасители са от мините в Бобов дол,Кюстендил,Сирищник,Украйна и може би всички,които са на Бузлуджа-некой да е видел у айдук срам? :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”