Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Язовир Въча
Модератор: Кърцата
- lamerson
- новобранец
- Обратна връзка:
Язовир Въча
Язовир Въча е един рай за българският риболовец.Там има много видове риба и то в голямо количество.След 2 седмици отивам на Въча за 3 дена и се надявам да хвана доста рибка. Мисля относно стръвта и захранката да взема повечка защото както винаги за там ще ми е нужна ,мисля да взема 5 кутийки бял червей,3 пинки и 2 торни и захранка за уклей и платика,червеноперка и бабушка и за някай по едри пърчета .Моля кажете какво мислите по въпроса .Ако имате ново инфо или някакъв друг вид анформация моля споделете !!!
kkk
Въча???
колега,харесвам ентусиазма ти,но за Въча съм малко скептичен!!всъщност, много скептичен!държи риба, съгласен съм(то с тази дълбочина, няма как да е!)!на устието може и да има слука, но аз последните две години откривам/закривам, и прочие излети правя, но това може би е най-капризното място...е,и най-красивото беше...ходих края на март,плуваха тонове боклуци, стената беше задръстена от бутилки до дамски превръзки(Девин и околните села нямат сметище и познайте,какво се хвърля в реката!?), та за големите сомове,рекордни бели риби и нистина големи шарани,а и толстолоби на "рапала" сме виждали и чували,но май повечко в минало време. Колеги, наблегнете на ракийката и раздумката из понтоните, а рибата , ако се излъже....все пак Въча е красиво място...