Язовир Въча

Модератор: Кърцата

Аватар
lamerson
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Язовир Въча

Мнение от lamerson »

Язовир Въча е един рай за българският риболовец.Там има много видове риба и то в голямо количество.След 2 седмици отивам на Въча за 3 дена и се надявам да хвана доста рибка. Мисля относно стръвта и захранката да взема повечка защото както винаги за там ще ми е нужна ,мисля да взема 5 кутийки бял червей,3 пинки и 2 торни и захранка за уклей и платика,червеноперка и бабушка и за някай по едри пърчета .Моля кажете какво мислите по въпроса .Ако имате ново инфо или някакъв друг вид анформация моля споделете !!!
kkk
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Ще ти трябват основно рибета-симеончета,за костура.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Въча???

Мнение от Jechev »

колега,харесвам ентусиазма ти,но за Въча съм малко скептичен!!всъщност, много скептичен!държи риба, съгласен съм(то с тази дълбочина, няма как да е!)!на устието може и да има слука, но аз последните две години откривам/закривам, и прочие излети правя, но това може би е най-капризното място...е,и най-красивото беше...ходих края на март,плуваха тонове боклуци, стената беше задръстена от бутилки до дамски превръзки(Девин и околните села нямат сметище и познайте,какво се хвърля в реката!?), та за големите сомове,рекордни бели риби и нистина големи шарани,а и толстолоби на "рапала" сме виждали и чували,но май повечко в минало време. Колеги, наблегнете на ракийката и раздумката из понтоните, а рибата , ако се излъже....все пак Въча е красиво място... :lol:
boichev
новобранец
новобранец

Мнение от boichev »

Пиши някой ред като се върнеш.
Аз мисля да посетя устието към 15.06.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”