Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Лодка
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
Лодка
Здравейте колеги,искам да ви попитам тази лодка http://lodki.cars.bg/l3029" onclick="window.open(this.href);return false; дали е quicksilver защото никъде не виждам да пише на нея.А съм решил да я купувам и малко ме съмнява. Дайте ми някакъв съвет,ще я ползвам предимно за влачене. Иначе това ще ми е първа лодка.
Последно промяна от MartinPopov на Пон Юли 29, 2013 6:20 pm, променено общо 1 път.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Лодка
Точно тази май не е баш quicksilverMartinPopov написа:Здравейте колеги,искам да ви попитам тази лодка дали е quicksilver защото никъде не виждам да пише на нея.А съм решил да я купувам и малко ме съмнява. Дайте ми някакъв съвет,ще я ползвам предимно за влачене. Иначе това ще ми е първа лодка.

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Щом малко те съмнява,не я купувай пич. Аз когато купувам нещо съм сигурен че искам точно това. А и за тази цена ще си купиш подобна с мотор.
Когато няма риба.......не кълве!
HAZART написа:"Да се пази от слънце и влага".

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- научил се да хвърля
10000% не е Quicksilver, има доста неща по които се различава. Единственото по което си приличат е цвета
. Между другото на табелата на транеца си пише каква е - GWF. Продавача явно си мисли, че може да илъже някой. Тази лодка, нова в магазин, струва не повече от 1400лв.
п.п. Тази обява стои от повече от 4 месеца.

п.п. Тази обява стои от повече от 4 месеца.
Последно промяна от itodorov на Вто Юли 30, 2013 11:24 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Мерси много колеги
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въобще не трябва да те съмнява - виж на последната снимка каталога на Куиксилвер - ясно се вижда по средата на борд-лентата, че пише QUICKSILVER, а на китайката, която продават за 2100лв няма надпис... Да не говорим също така, че въпросният оригинален модел е "365", а не 360!!! Adventure е името за моделите със зелен цвят, белите са Sport, а яркочервените - Heavy-duty... Цената им е 4000лв... Цената на no name китайка 360 без гаранция е не повече от 1200-1300лв...MartinPopov написа:...и малко ме съмнява...
Не разбирам, как ги намирате тези измамници!?
-
- новобранец
Сиромащиата така ни кара колега ........
-
- научил се да хвърля
Колега за горе-долу същите пари си вземаш Хонда 350, с гаранция и знаеш, че си си купил добра лодка. Да не говорим, че за доста по-малко пари може да си вземеш Зандер или Промарин, които също не са лоши.MartinPopov написа:Сиромащиата така ни кара колега ........
-
- новобранец
Благодаря ви много колеги , пак ще си набутах тимбарицати