Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Бели лом или Бистра
Модератор: Paublo_Eskobar
- stoj40doc
- разбира нещата
Бели лом или Бистра
Здравейте колеги, поради всестраната информация която получавам, не мога да реша кой от двата язовира да избера да посетя в петък. Едни приятели казват, че започнали много да точат Бели лом, но аз преди седмица останах много доволен от него, налових си прилично количество таранка, сега искам да пробвам на Бистра, но ми казват, че рибата започнала да се обажда все по-рядко и по-рядко. Така, че моля за по-прясна информация от някой колеги ако са ходили наскоро по гореспоменатите язовири, та да видим на къде ще налконят везните. Благодаря предварително. Лек и спорен ден Ви пожелавам, и много пълни живарници !!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Бели лом или Бистра
Преди 10тина дни написах една тема за Бели Лом. Преди това бях на бистра, но нивото беше паднало с 60-70см. За два часа нищо и се метнахме на Лома. Вече зависи какво търсиш. Ако си по мирните риби червеноперка, таранка и уклейки излизат, но трябва да подхранваш. На блесна излизат прилични бели риби по 35-40см. обаче трябва постоянно да се движиш и да търсиш хищника. От време на време малките рибки в язовира полудяват.
Ако пътувам до вкъщи на есен се надявам и по-големи бели да се появят 

- hristo2201
- новобранец
Скоро не съм чувал добри отзиви за Бистра! Яко се мрежари там май... иначе четох някъде, че хванали някви бракониери там, но дали са всичките...
Според мен истината е на Бели лом
Според мен истината е на Бели лом

И аз подкрепям Бели лом един от колегите ми две недели подред мори здраво червеноперките там.За бистра и аз чувам лоши новини само. Пък аз лично предпочитам Тича!
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
То какво хубаво да се чуе? Бистра последните няколко години яко го изтърмъчиха. То риба не остана. Като бях малък това време на годината кеф ти каракуди, кеф ти костури. Сега ни каракудите на място, а костурите ако го има дребни. Разправяли са ми, че някога и толстолоб имало, ама вече ако нещо е останало са единични екземпляри.
На Тича не съм ходил тази година, но от колеги риболовци чувам, че рибата много, но дребна.
На Тича не съм ходил тази година, но от колеги риболовци чувам, че рибата много, но дребна.