Tica Adventure или Lineaeffe Unica
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- pet55
- научил се да хвърля
Tica Adventure или Lineaeffe Unica
на 7 метра и двете какво бихте ме посъветвали колеги
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- pet55
- научил се да хвърля
основно ходя на язовир Душанци и Жеков вир и ловя червеноперка , уклей , костур и кефал ходя и по платени гьолове около софия за шаран и понеже съм от Русе прекарвам и по 1 седмица на дунава през лятото
много ми хареса Тиката но ми се струва слабичка в сравнение с Линеафе която е само 40 гр. по тежка
много ми хареса Тиката но ми се струва слабичка в сравнение с Линеафе която е само 40 гр. по тежка
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щом ще го ползваш и за платени водоеми с шаран,трябва ти по-чка пръчка.А тези 40гр. могат да значат повече здравина или по-некачествен материал.Ако може,сравни и двата модела заедно,погледни дебелината на стените.А защо не погледнеш и TICA POWERFULL.По-тежък е от Adventure,но със сигурност е по-здрав.Защо се спря на 7 метра?
Ами аз познавам човек на които тиkа yинер му се шупи секцията коияато се хваща от малко по силно стисване с ръката при напора от една каракуда.Така че по добре си вземи Уника много е здрава аз лично имам и съм много доволен.Края на секциите е подсилен с повече материал на 7м и дават 275гр абе направо е злато
Vajno e da tursish,a ne da namirash.
- kalinborisov
- новобранец
- Обратна връзка:
1.TICA TC3 ADVENTURE- върхът е от плътен карбон(жило) а ако се борави и с кеп няма да има проблеми.И все пак ако се закачи прекалено голяма риба поводът ще се скъса и няма да имаш ремонти. С такъв телескоп на Дунава можеш да ловиш скобар за това се използват предимно на реката.
2.TICA TC3 WONDER- по тежък, но е но става за доста по-големи риби.
3.TICA нямат телескоп при който обявения грамаж в каталога да не съответства на числото показано от електронната везна. Трябва да се има предвид,че се дава грамажа на листовете карбон без задната и предната тапа.
Аз лично съм за TICA. Все пак последната дума си е твоя. Какъвто и да си вземеш пожелавам ти да е безавариен и да извадиш доста рибоци с него.
2.TICA TC3 WONDER- по тежък, но е но става за доста по-големи риби.
3.TICA нямат телескоп при който обявения грамаж в каталога да не съответства на числото показано от електронната везна. Трябва да се има предвид,че се дава грамажа на листовете карбон без задната и предната тапа.
Аз лично съм за TICA. Все пак последната дума си е твоя. Какъвто и да си вземеш пожелавам ти да е безавариен и да извадиш доста рибоци с него.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
-
- кандидат преподавател
Тиката 7 м "Адвенчър"е половин оргазъм
Лис,не е за камъша и коричка хляб-няма лека въдица,достатъчно здрава за "камъшов "риболов.Обаче ако тръгнеш с Тиката по заоблените неравни камъни,които представляват в 80% брега на горното течение на реките,ще бъдеш впечатлен от лекотата,от липсата на умора в ръката и от възможността да замяташ неограничен брой пъти в бързеите.Наградата е голяма-страхотно усещане при засичането и ваденето на борбените мрени.Действително,7 м не стават за обрасли с дървета брегове-за това трябва да се носи и другата половина на оргазма - 4,75 метров "Шекспир Клиъруотър" / тежи само 140 г ,но удържа килограмов кефал/.