Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз.Алино
Модератор: bobopeli
яз.Алино
Значи отидохме на 19.05.2007 в 6 сутринта в яз.Алино аз и един приятел с по една пръчка че там се плаща по 3 лв на пръчка както и да е , дадохме ги
На язовира нямаше жив човек и аз почнах да се чудя дли наистина ще хванеме нещо
Мятах на плувка на торен червей и и за отрицателно време извадих 30-35 кустура от които 6 бяха по 600-700 гр. Исках да хвана шаран или щука да почусвам ентосиазма ама не стана, Приятеля ми който и той хвана бая кустури с тази разлика че хвана и 2 шарана по 900 гр. и една щука кило и малко,
Щуката я хвана на едно малко кустурче
20 минути вадене беше 
обаче след 8:30 спря да кълве което ме навежда на мисълта че ако бяхме отишли в 4-5 часа щяхме да имаме много улув
Бях се настроил да плащам рибата ама се оказа че не се плащала
Само входа.
Там е супер, намира се по пътя за Самоков, като влезнете в селцето карата по широката улица само на право и сте там
Невероятна природа.Язовир номер едно за мен. Но ми е далече, и за това смятам да отида на безден в Неделя, пуснал съм тема и чакам отзиви.
Поздрави.

обаче след 8:30 спря да кълве което ме навежда на мисълта че ако бяхме отишли в 4-5 часа щяхме да имаме много улув

Там е супер, намира се по пътя за Самоков, като влезнете в селцето карата по широката улица само на право и сте там

Поздрави.
Последно промяна от derek79 на Пет Май 25, 2007 8:58 pm, променено общо 1 път.
хи -хи резултата днес ми беше 2 костурчета за 3 часа.el3m3n7 написа:Ами аз съм от Самоков и съм твърдо решен да го посетя този яз.Алино много е хубаво там чувал съм ще го посетя и после ще ви кажа резултата!
има много дребна риба , както писах 5 лв на пръчка и до 5 кг не се плаща рибата , язовира работи нонстоп