яз.Алино

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

derek79
новобранец
новобранец

яз.Алино

Мнение от derek79 »

Значи отидохме на 19.05.2007 в 6 сутринта в яз.Алино аз и един приятел с по една пръчка че там се плаща по 3 лв на пръчка както и да е , дадохме ги :) На язовира нямаше жив човек и аз почнах да се чудя дли наистина ще хванеме нещо :) Мятах на плувка на торен червей и и за отрицателно време извадих 30-35 кустура от които 6 бяха по 600-700 гр. Исках да хвана шаран или щука да почусвам ентосиазма ама не стана, Приятеля ми който и той хвана бая кустури с тази разлика че хвана и 2 шарана по 900 гр. и една щука кило и малко, :) Щуката я хвана на едно малко кустурче :) 20 минути вадене беше :)

обаче след 8:30 спря да кълве което ме навежда на мисълта че ако бяхме отишли в 4-5 часа щяхме да имаме много улув :) Бях се настроил да плащам рибата ама се оказа че не се плащала :) Само входа.

Там е супер, намира се по пътя за Самоков, като влезнете в селцето карата по широката улица само на право и сте там :) Невероятна природа.Язовир номер едно за мен. Но ми е далече, и за това смятам да отида на безден в Неделя, пуснал съм тема и чакам отзиви.

Поздрави.
Последно промяна от derek79 на Пет Май 25, 2007 8:58 pm, променено общо 1 път.
derek79
новобранец
новобранец

Мнение от derek79 »

Забравих да допълна че хванахме доста червеноперки (~40) :)
vooDo0
новобранец
новобранец

Мнение от vooDo0 »

Странно :).Аз преди 2 месеца ходих и хванах само 2 костура...Но ходих надвечер към 5-6.Сега ме амбицираш да опитам уикенда отново :)
derek79
новобранец
новобранец

Мнение от derek79 »

Пробвай ама отиди сутринта рано :)

Наслука.
Аватар
el3m3n7
новобранец
новобранец

Мнение от el3m3n7 »

Ами аз съм от Самоков и съм твърдо решен да го посетя този яз.Алино много е хубаво там чувал съм ще го посетя и после ще ви кажа резултата! :)
Обичам Риболова На Плувка!Наслука! :)
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

el3m3n7 написа:Ами аз съм от Самоков и съм твърдо решен да го посетя този яз.Алино много е хубаво там чувал съм ще го посетя и после ще ви кажа резултата! :)
хи -хи резултата днес ми беше 2 костурчета за 3 часа.

има много дребна риба , както писах 5 лв на пръчка и до 5 кг не се плаща рибата , язовира работи нонстоп
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

днес костурите баха 20-тина но пак дребни :cry:

щука в язовира няма - говорих с хората , последно са пуснати към 500шаранчета на 18-ти този месец и миналата година към 500 сомчета
Аватар
el3m3n7
новобранец
новобранец

Мнение от el3m3n7 »

Dimy питах насам-натам и аз дочух , че не са зарибявали скоро... няма смисъл да ходя...... един приятел щял да ходи ще го питам какъв е резултата и ще споделя ако има резултат добър може и аз да ходя :D :D
Обичам Риболова На Плувка!Наслука! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”