Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цонево-26.05.07+Снимки!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Цонево-26.05.07+Снимки!
Както писах във форума,че ще открия на Цонево,и ето ме там в 4 часа и какво да заваря като стигнах,целия язовир е зает от бивакуващи,палатки,заслончета и тем подобни.И с баща ми търсим места и си намерихме свободно място,то е същото на което бях миналата година,ама заварвам го в ужасно състояние,язовира спаднал,боклуци,и изчистена риба,личи си че е имало хора още в петъка и са заминали малко преди да пристигнем,сега да пиша за състоянието на язовира,брега беше леко обрасъл,водата бистра и топла като чай,по брега платиката та се бие се гони(още се размножават платиките).Почнах да бъркам и мятам захранки и да разпъвам въдиците,но уви само празни кълванета,много муден риболов до към 10-11 часа,рибата не ще да вкусва червей(бял и торен) и минахме на варено жито и сладка консервирана царевица и резултатите не закъсняха,ловяхме с голи телескопи,на леко,останалото разказ в снимки :

Улова беше едри баби и чеврвеноперки и по една платика и морунаж,общо риба 59 бройки или 5,500 кг.

рибата е взета и довечера ще се консумира с

Улова беше едри баби и чеврвеноперки и по една платика и морунаж,общо риба 59 бройки или 5,500 кг.

рибата е взета и довечера ще се консумира с

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Цонево-26.05.07+Снимки!
Поздравления
Никоха не съм посещавал яз.Цонево, но мисля след 2 седмици и това да стане. Улова само твой ли е?(говориш в мн.число, знае ли човек)

- Fishing_Fan
- разбира нещата