Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение за пазара
Модератор: sapuna
Предложение за пазара
Прави ми впечатление че пазара постоянно има поне 2 страници упнати теми и то всеки ден, а реално няма нищо ново във 90% от темите, прочетох че всеки има право да си вдига обявата веднъж на ден, не е ли по-удачно това ограничение да е веднъж на 3-4 дена, или даже седмица освен ако няма някоя промяна в това, което се продава?
Re: Предложение за пазара
Не е.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Удачно е ,а ако зависеше от мен изобщо нямаше да има ЪП.Но нямам глас!
В случая на някои търговци им е много по изгодно тук ,отколкото в Продавалника!Безплатен онлайн магазин с огромна посещаемост!
В случая на някои търговци им е много по изгодно тук ,отколкото в Продавалника!Безплатен онлайн магазин с огромна посещаемост!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Пазари си в Продавалника,не ги гледай тези пазариsearnox написа:Прави ми впечатление че пазара постоянно има поне 2 страници упнати теми и то всеки ден, а реално няма нищо ново във 90% от темите, прочетох че всеки има право да си вдига обявата веднъж на ден, не е ли по-удачно това ограничение да е веднъж на 3-4 дена, или даже седмица освен ако няма някоя промяна в това, което се продава?
Аз там съм пораснал...
+ 1 То някой вече нямат срам - ъпват се по два пъти,та и повече на ден,дублират обяви.Ако съм на МитеФФ ша ги трия постоянно. Този индивид topspin от Свищов води класацията.sapuna написа:Удачно е ,а ако зависеше от мен изобщо нямаше да има ЪП.Но нямам глас!