Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

НАПЛАТИЧИХ СЕ НА ЯЗОВИР ИСКЪР!
НАПЛАТИЧИХ СЕ НА ЯЗОВИР ИСКЪР!
Ами, аз открих риболова с един ден закъснение, щото кака Доцентица беше малко болна, но вижте какво направих за шест-седем часа днес на язовир Искър:

Платиките бяха от 0,800 до 1 килограм, а колегите хванаха още две европейски сомчета по около кило и половина и ги пуснаха веднага, както и две бели риби над кило и половина всяка. Заслугата за този излет е на съфорумеца ни brazilian, който персонално ме покани на неговия бивак
Голямо благодарско на него и печената му компания

Платиките бяха от 0,800 до 1 килограм, а колегите хванаха още две европейски сомчета по около кило и половина и ги пуснаха веднага, както и две бели риби над кило и половина всяка. Заслугата за този излет е на съфорумеца ни brazilian, който персонално ме покани на неговия бивак

Голямо благодарско на него и печената му компания

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вода, колкото щеш и продължава да се вдига. Устието е километър нагоре и е като Ниагарския водопад. Ние бяхме в боровата гора на километър и нещо след Римския мост.На първата снимка, вдясно от мен, нали виждаш Българското знаме!5кила написа:оная бира,отзад,КОЙ я пие-мноо ми е важно да разбера![]()
инак-бравос,добро откриване-и то на тоя смотан искьр
![]()
има ли устие,нагоре-не за друго,ами тия дни да пробвам скобара как е.....или-викаш,нема вода грам,почва от щьркела нататьк?
А стръвта беше торен червей.
На камуфлажа съм махнал зимните подплати и ми беше тамън, иначе изгарям като рак от слънцето, а бирата - една каса си я цокнахме ние, печенегите

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз,така ведньж си цопнах 10 бири,на сьщото място и после,като ме спреха на бирената фабрика(бати майтапа-баш па тамdocenta написа: една каса си я цокнахме ние, печенегите, с пържени картофи и рибка

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".