р. Дунав - откриване

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

р. Дунав - откриване

Мнение от Stefko »

По принцип никога досега не съм имал добри риболови при откриването на сезона, та и тоя път се бях подготвил за нещо подобно :lol: Късмета обаче тази година ми "изневери" :lol: и ме изненада с чудесна слука + много приятно изкарване и на двата дена.
Малко ме мързи да пиша, пък и от залисия така и не направих никакви снимки, та ще го карам по-накратко: Риболова като цяло беше тегав, но на мен ми провървя и в края на крайщата финиширах с един сом (5,5 кг./95 см); две мрени (по 1 кг.) и няколко маломерни сомчета...
Веднага пояснявам за сома: хванахМЕ го от лодка на кльонк, като другия (и всъщност основен) участник беше колегата Цено ;) Негова беше заслугата за кльонкането, негова беше и лодката, но рибата предпочете моята въдица, така че на мен се падна честта да го извадя и да се снимам с него :) :)

Изображение

Невероятното в случая бе, че и двамата сме абсолютни новобранци в този вид риболов и това бе първото ни влизане :oops: Цено пък за пръв път хващаше кльонк в ръка :shock: , но явно бързо се учи и има тепърва какво да покаже :wink: :lol: Доста ни се посмяха всеки случай... :lol: :lol:
За доказателство, че рибата не беше случайна и че в края на крайщата докарахме някакво що-годе смислено кльонкане ще кажа, че имахме още 2 удара, като единия се откачи, а другия бе "празен" :roll:

:!: :!: Тук е мястото да изкажа специални благодарности на Цено за упоритостта и издръжливостта му :arrow: Респект, баце ;) 8) Очаквам с нетърпение следващия съвместен риболов, при който уискито ще е изцяло от мен :P :P
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Браво на рибарите ;) Разбрах веднага за доброто соме от източника :)
Ама от цялата работа защо не пусна поне една снимка на лодката и екипажа ;) Да я видя в цялостен, завършен вид.
Браво отново за улова, пък дано и cenocenov се запише с някой сом другият път че доста усилия и средства вложи в лодка-двигател-колесар !!!
Troli

Мнение от Troli »

Почна се!Браво!Изненадва ме черния корем. :?: :?: :?:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ами корема му не беше черен ама с телефон явно качеството не е кои знае какво.
А иначе за лодката все ще намерим някоя снимка, но екипажа не беше много за пред камерите (след тридневно "откриване") че ше му излезе приказка :oops: и няма снимки освен някои папарак ако ни е изненадал. :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

daniel_g написа:Ама от цялата работа защо не пусна поне една снимка на лодката и екипажа ;) Да я видя в цялостен, завършен вид.
Браво отново за улова, пък дано и cenocenov се запише с някой сом другият път че доста усилия и средства вложи в лодка-двигател-колесар !!!
Абе верно трябваше доста неща да снимаме още, ама нали ти казвам, че от залисия не се сетихме :oops: :oops: С какви ли не щуротии се занимавахме 2 дена, а никой не се сети да снима ни лодката, ни компанията... :?
От все сърце пожелавам следващия сом изваден от тая лодка да е на Цено и да е поне 2 пъти по-голям ;)
Troli написа:Изненадва ме черния корем.
Коремът си е съвсем нормален - чисто бял. Просто на снимката е попаднал в сянка и изглежда черен :!:
Troli

Мнение от Troli »

Щом ще ловите качествени риби инвестирайте в диджи-фото!Хубави снимки с трофейни риби е мечтата на всеки рибар! :D :D :D
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Браво на Стефко и Цено! Никой не се е родил с кльонк в ръката, така че важна е упоритостта и смелостта за пръв път да направиш нещо :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Stefko написа:От все сърце пожелавам следващия сом изваден от тая лодка да е на Цено и да е поне 2 пъти по-голям ;)
Аз се радвам че имахме улов без значение кои го е хванал. Щом един е излязъл ще има и други живот и здраве надявам се и по-големи. Само време да има за риболов да се поошлаифаме в кльонкането.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Поздрави и на двамата за успешния излет! :smt041 :smt041 :smt041
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

!

Мнение от Coldeye^ »

Браво не много хора откриха сезона като теб!
Дано другия път да е още по-голям от сега и наслука!
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз,малко да иззема на цено функциите и да си пожелая следващия да е на ....МЕН :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Браво! Добро животинче сте хванали . Другия път съм с вас .
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

браво колеги

Мнение от дидо »

браво колеги супер откриване сте направили може ли да ми кажете на какво го излъгахте . 8)
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: браво колеги

Мнение от Stefko »

браво колеги супер откриване сте направили може ли да ми кажете на какво го излъгахте . 8)
Ами то не е кой знае каква "специална" стръв, а и като че ли това не е решаващо по принцип. В случая успешен се оказа грозд едри червеи, но си мисля, че за различни ситуации и успешната стръв ще бъде различна :roll: :roll: :roll:
Ма какво ли ми разбира на мен главата, та да си мисля въобще нещо по въпроса :oops: :oops: :oops:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Поздравления, хем къдемлий хем майстори ще излезете щом от първия път сте ги подкарали.

Стръвта си е правилна според мен, става и с 2-3 едри попови прасета на куката, така съм чувал де :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”