Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Успешно откриване на сезона
Модератор: dantho.mihov
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Успешно откриване на сезона
Успешно открих сезона на Язовира до село Тополово.Абсолютен късмет,на щека,влакно 0.16 ,без метален повод извадих щука ,на стръв рибка-каракуда.Не можахме да я претеглим колко е,заради кантарчето което беше малко и рибата все опираше на земята.
Интересното беше също ,че въпреки всякаквите захранки и стръв/бял,земен,торен червей,царевица/ нямаше никакво друко клъвване.
Имам и снимка,ама не знам как да я сложа да я видите.
Интересното беше също ,че въпреки всякаквите захранки и стръв/бял,земен,торен червей,царевица/ нямаше никакво друко клъвване.
Имам и снимка,ама не знам как да я сложа да я видите.
Кефа цена няма!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
рядко некой ме разсмива,ама ти пич,ме сцепи с това "не можех да я премеря,че все опираше в земята"
маестро си ,да знаеш-щом и мен ме разсмя,та сьлзи бьршем...не,че не вервам,просто ми стана жестоко смешно начина на изразяване
колко ,викаш и да го теглим,все опира в земята
завидех ти за лафа-частно

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Пон Май 28, 2007 6:55 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
снимка се качва така:http://forum.nariba.com/viewtopic6824.html
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- MAESTROTO
- ще става разбирач
И ти ме изкефи с чувството си за майтап.Кантарчето беше търговска везна,рибата я поставяш отгоре и понеже е малка поставката ,тя се извива и опира в земята.
Кажи,как слагате снимките тук да ти я покажа.
Късмет беше ,че удари на 2 метра от брега,само веднъж успя да скочи над водата и веднага колегата я хвана с кепа.Там скъса влакното,ама беше късно.
Кажи,как слагате снимките тук да ти я покажа.
Късмет беше ,че удари на 2 метра от брега,само веднъж успя да скочи над водата и веднага колегата я хвана с кепа.Там скъса влакното,ама беше късно.
Кефа цена няма!
-
- вече хвърля и на тежко
И АЗ СЕ УРЕДИХ!!!!!!!!!
И аз се уредих колеги с голям късмет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Баш на откриването на сезона тъщата се тръшна!!!!!!!!!!!!!!
Късмет на всички колеги с тъщи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Риба не хванах,но и това ми е предостатъчно!!!!!!!!!!!!
Баш на откриването на сезона тъщата се тръшна!!!!!!!!!!!!!!
Късмет на всички колеги с тъщи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Риба не хванах,но и това ми е предостатъчно!!!!!!!!!!!!
ти ме утепа
Чесно няма такъв цирк как с 0,16 щука незнаино колко голяма ако е бебе по вероятно ама чак пък такава дето да не се сбира в кантара Понамали рибата щот ще избия целия клас барабар с даскалицата .Аз в4ера хвърлих за шаран на царевичка на косъм повода ми беше поне 30 санта оловото преди куката и като излопа канбаната рекох си айде хванах петака демек поне пет кила засичам и отсреща няма никаква съпротива извадих само оловото и 5,6 см. от повода а кордата беше 0,30 а на това място щучките са по кило кило и половина по големи никои до сега не се е похвалял да е улул е как става таз работа на мене ми къса 0,30 без напън на кордата а ти с ,16 и с заси4ане си я удържал
кажи ква корда ползваш да си зимам и аз от нея

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс