Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кое е по важно:11ранени или 7 удавени?
Модератор: dantho.mihov
Кое е по важно:11ранени или 7 удавени?
Кое е по- важната новина ....11 ранени след взрив в китайски ресторант в София,или :7 удавени за два дни на морето?....че нещо от БТВ и Нова телевизия ,не разбрах....
Кеф ,цена няма
-
- разбира нещата
Re: Кое е по важно:11ранени или 7 удавени?
и двата инцидента са изключително неприятни.при първия,пострадалите са напълно случайни хора ,озовали са ,в неподходящото време и място,нищо независясщо от тях самите.а при удавените ,факторите довели до трагедията са доста,включително и лична грешна преценка и подценяване на ситуацията и надценяване на способностите си.и да не забравяме че това са си все отделни инциденти,по-друго щеше да звучи ,ако примерно е "автобус падна в морето"-не го пожелавам.
бог да прости загиналите , а на ранените -бързо и безпрблемно ПЪЛНО възтановяване.
бог да прости загиналите , а на ранените -бързо и безпрблемно ПЪЛНО възтановяване.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На мен пък ,от професионална гледна точка ми е по интересно мнението на автора на темата!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз не разбрах, същината на въпроса !!!
То почти всеки ден има такива ужасяващи новини,
Включително и днес, с катастрофата до София !
Дано да спре този черен период.
Според мен,
Единствено това е важно!
Но ако се отнася за журналистически тънкости,
То там съм лаик.
То почти всеки ден има такива ужасяващи новини,
Включително и днес, с катастрофата до София !
Дано да спре този черен период.
Според мен,
Единствено това е важно!
Но ако се отнася за журналистически тънкости,
То там съм лаик.
- dimmitov
- ще става разбирач
За журналистите софийските новини са най- важни.Няма какво да се лъжем.Като стане земетресение в Пловдив ,казват че е стано на 150км от София.Но това в случая изобщо не е важно.Всеки инцидент е изключително неприятен, без значение какъв е. При взрива на газовите бутилки както има 11 ранени можеше да има и 20 убити, като гледам щетите по сградата.Да пази Господ, се казава в такива случаи.А за инцидентие на морето ,ние с нашето хоби трябва да обърнем особенно внимание.Всеки от нас е ходил, ходи и ще ходи и на море и язовири и на реки ,че и деца водим и то не рядко и никой не е застрахован ,че на него това няма да му се случи.
ЗА ТОВА УМНАТА И ДА МОЛИМ ГОСПОД ЗА МИЛОСТ.
ЗА ТОВА УМНАТА И ДА МОЛИМ ГОСПОД ЗА МИЛОСТ.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
7-те не са се удавили наведнъж - затова не е "голяма новина"...
Факт е, че скапаните журналисти живеят от хорското нещастие - правят сензации за да си вдигат рейтинга... Но това не е от вчера и не е само у нас... Още помня като бях 5-ти клас, един англичанин беше дошъл по работа в Сф и разказваше как преди да започне да чете вестник The Sun го изтръсквал хубаво... за да се изцеди кръвта...
Факт е, че скапаните журналисти живеят от хорското нещастие - правят сензации за да си вдигат рейтинга... Но това не е от вчера и не е само у нас... Още помня като бях 5-ти клас, един англичанин беше дошъл по работа в Сф и разказваше как преди да започне да чете вестник The Sun го изтръсквал хубаво... за да се изцеди кръвта...
Сапуне ,точно с професионалната гледна точка си отговори на въпроса за моето мнение., ...защото ми е омръзнало да слушам ,че София е България. ...и като дойде петък .......,май- не е баш така.....
Кеф ,цена няма
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Намалете телекомуникациите и ще сте много добре
Няма да знаете за удавени , пребити , разстреляни и прочие
В достатъчно мрачното ежедневие ми е само да чета кой се пребил или кой се удавил - НЕ МЕ ВЪЛНУВА 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
както се казва - Здраве да е!
За много неща не пишат,само се обобщава,а там са хиляди трагедии и обречени хора.Журналята не са това което са както совите.