Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Слънчев бряг-канала???
Модератор: Кърцата
Слънчев бряг-канала???
Напоследък много жега, много народ плазна по плажовете, което значи само едно МНОГО РАБОТА ЗА МЕН
(на това му казвам НЕ РИБОЛОВНИ ДНИ)
Търпях търпях не мога вече!!!Метнах жената до автогарата и от там директно в рибарския за червеии и тук там някое друго олово за дунарката, че чета колегите тук на я.Порой тормозели дребни таранки а и шаран бил хванат.
Та паркирам аз пред магазина (не правилно ест.
) то в тая улица няма каде да се спре
а паяка
ооооо паяка дебне
Два бързи нинджа скока и съм в магазина, по време на пазаруването последва 20 секунден обмен на информация с продавача, който през зъби споменава
->КАНАЛА<-
излизало тарнка и шаран.
От три години съм в Слънчев бряг няколко пъти съм слушал за прословутия канал ма никои не казва как да стигна до него и какво е положението там?
За три години научих само, че е в посока с.Тънково
Моля ако някой има идея как да стигна до там да помогне!
П.С. С кола съм

Търпях търпях не мога вече!!!Метнах жената до автогарата и от там директно в рибарския за червеии и тук там някое друго олово за дунарката, че чета колегите тук на я.Порой тормозели дребни таранки а и шаран бил хванат.
Та паркирам аз пред магазина (не правилно ест.

Два бързи нинджа скока и съм в магазина, по време на пазаруването последва 20 секунден обмен на информация с продавача, който през зъби споменава

От три години съм в Слънчев бряг няколко пъти съм слушал за прословутия канал ма никои не казва как да стигна до него и какво е положението там?
За три години научих само, че е в посока с.Тънково
Моля ако някой има идея как да стигна до там да помогне!
П.С. С кола съм
-
- разбира нещата
Re: Слънчев бряг-канала???
канала е р. хаджийска..минава и през сл.бряг така че няма да я объркаш..а иначе не знам какво ще търсиш по тази река при положение че навсякъде е трева..по скоро се ориентирай към яз.порой или яз.ахелой..пътя е лесен при положение че все пак имаш някакъв *стаж* в комплекса- покрай дискотека Гранд в посока околовръстния път,стигаш до сфетофара и гледаш табелата с.тънково.караш само на право,на ляво е пътя към бургас а на дясно за варна и просто няма как да объркаш.преди тънково има мост и под него е самата река..за яз. порой - минаваш пак покрай тънково ,но без да влизаш в селото,и караш само по пътя до разклона за с.оризаре..ако тръгнеш на дясно ще минеш пре стената на яз. порой и от там вече се ориентираш за място..на разклона ако завиеш на ляво тръгваш в посока към гр.каблешково ,преди него е с.медово минаваш през селото и продължаваш към с.бата.В самото село питаш как да стигнеш до *летището* и от там о черни пътища ще стигнеш до яз.ахелой.малко е объркващо но поне ще ти е някаква насока кои села да търсиш..всъщност преди медово е и с.александрово близо до него преминава и р.ахелой и ако ти се занимава с щуки и кленове можеш да си америш някое вирче..
- szipion afrikanski
- ще става разбирач
Ако ползваш компютър има една програма, казва се Google earth. Вижда се абсолютно всичко.
Аз като не знам как да стигна до дадено място гледам там и се оправям без да питам никой.
Така ми е по лесно вместо да се опитвам да си преведа нечии обяснения!
Аз като не знам как да стигна до дадено място гледам там и се оправям без да питам никой.
Така ми е по лесно вместо да се опитвам да си преведа нечии обяснения!
ionko_terziev Аз района много добре го познавам
даже вече пробвах по няколко пъти положението и на я.Ахелой и на я.Порой и р.Хаджийска я знам обаче както каза ти не съм и помислял да ходя за риба на нея, та то там няма толкоз вода колкото трева...Но както и да е
На оризарския язовир не ми се ходи, дава добре перки, уклеи и костур ама има тонове слънчак и просто не ми се занимава, а и садки били разположени :Х
Това което казваш обаче за река Ахелой ме заинтригува и май ще е там!
Дай някой съвет за място и на какво да ги търся - щуките и кленовете удобно ли е за спининга?
Мерси за отговорите!!!

На оризарския язовир не ми се ходи, дава добре перки, уклеи и костур ама има тонове слънчак и просто не ми се занимава, а и садки били разположени :Х
Това което казваш обаче за река Ахелой ме заинтригува и май ще е там!
Дай някой съвет за място и на какво да ги търся - щуките и кленовете удобно ли е за спининга?
Мерси за отговорите!!!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Преди малко ве върнах от яз. Порой. Горе долу добър риболов се получи от 8 сутринта до 11 заковах 4 прилични каракуди по около половинка и 3-4 малко по-дребни да речем около 300гр.Всичко на дъно. Утре вечер мисля пак да скокна. Ако някой има желание може да ми звънне 0883363568 Иво.
-
- разбира нещата
в момента реката е истинско бедствие- малко вода и много трева/ахелой/..що годе по изчистено е около къмпинга и около устието..пролетта хващахме що годе прилични каракуди там а и приятел извади няколко добри щуки..в горното течение има хубави кленове но сега единствено в някоя пролука на чипане..по принцип лятото избягвам да обикалям по реката точно заради тревите и многото кърлежи..
На дъно не съм пробвал на болото излизат дребни перки и уклеи, слънчаци на килограм естествено 
Утре имам едно на ум да преправя спинарката на дъно, докато се заномавам с болонезата да си кисне дано пък дойде нещо!
На какво си ги ковал тез таранки и по важното къде?Аз ходих няколко пъти от към северната страна под лозята, като идваш от Слънчев бряг и караш по стената ведага в ляво покрай лозята и пак в ляво.Там бяха масата колеги и по това се ориентирах.Ти от коя страна си бил?

Утре имам едно на ум да преправя спинарката на дъно, докато се заномавам с болонезата да си кисне дано пък дойде нещо!
На какво си ги ковал тез таранки и по важното къде?Аз ходих няколко пъти от към северната страна под лозята, като идваш от Слънчев бряг и караш по стената ведага в ляво покрай лозята и пак в ляво.Там бяха масата колеги и по това се ориентирах.Ти от коя страна си бил?
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ходя от към страната на лозята ...там където асвалта влиза във водата от дясната страна. Хранилка респект ягода, стиропор, бял червей. В неделя има вероятност да намина пак. На плувка само червеноперки каракудата незнайно защо не иска...
Утре съм там за неделя не знам.
Ако магазина е отворен в 8 сутринта ще си купя две три хранилки и съм готов ако пък не монтажа ще е две куки олово и квот господ дал
Ако магазина е отворен в 8 сутринта ще си купя две три хранилки и съм готов ако пък не монтажа ще е две куки олово и квот господ дал

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
За жалост се появи работа и за неделята и риболова остава на втори план.
-
- сериозен играч
Пробвайте на воблери,излизат костури по педя че и по-дребни...