Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хидропарк "Вятърните мелници"
Модератор: dantho.mihov
Хидропарк "Вятърните мелници"
Мнението е модерирано!Относно условията за реклама в сайта, свържете с Админа!
В.Ж.
В.Ж.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Хидропарк "Вятърните мелници"
Айде поредния "колега" с уж случаен пост , ама за първо мнение ?!?! Малко като реклама си го докарал .......
-
- научил се да хвърля
Аз ходих там на 18 08 мястото наистина е хубаво, за цялото семейство, жените на басейна, детето да го пратиш на площадката и атракционите а ти да си ловиш риба и да рескаш бири. НО всичко се плаща вход, отделно басейна ,риболова,бирите и атракционите. Срещу 3 лв вход можеш да разгледаш зоопарка да полежиш на хамаците и да гледаш как ловят риба. А риба има каракуди по 15 см фул пред мен извадиха шаран около метър дълъг ,гледах от ресторанта и горе долу толкова ми изглеждаше. Незнам дали се плаща или връща рибата.
Не го казвам за реклама но на мен ми направи добро впечатление комплекса, хубаво е да се види.
Не го казвам за реклама но на мен ми направи добро впечатление комплекса, хубаво е да се види.
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
-
- разбира нещата

Ivan_nikolov написа:Айде поредния "колега" с уж случаен пост , ама за първо мнение ?!?! Малко като реклама си го докарал .......
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- разбира нещата
след като поогледах ценуразписа ,страшно съм възмутен
,че пак по-най долния начин ,някои хора искат да печелят на гърба на деца.АБЕ ,ТЪРГАШИ ,КАКВА Е ТАЗИ ТАКСА ЗА ВХОД НА ДЕТЕ 2ЛВ.,МАЛКО ЛИ ВИ Е ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ ЩЕ ПЛАТЯТ 6 ЛВ.САМО ЗА ДА ВЛЯЗАТ ВЪТРЕ,И ОТДЕЛНО ВСИЧКО ДРУГО СЕ ЗАПЛАЩА.ДА СЕ ЗАДАВИТЕ ОТ ТАКИВА ПАРИ ДАНО.
къде сме ние ,къде са АНАДОЛА.СПРЕТЕ СЕ С ТАЯ ЛАКОМИЯ,НА ЕДИН ЧОВЕК МУ Е НУЖНО САМО ............. ДВА КУБИКА ПРЪСТ. 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Скоро имаше тема , на един колега който също беше много доволен от мястото , и аз потвърждавам , но това с което е започнал автора на темата , че цените са народни и достъпни , далеч не е така , двойни тройни над цените в едно софийско хубаво заведение. А и риболова от отдавна не е нещо особено , освен ако не си фен на каракудите

- кирил великий
- разбира нещата
Мисля, че става дума за тази тема: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=78462MiTaKa™ написа:Скоро имаше тема...
Ето един шаран от преди две седмици

Уловен от мен на фидер с грамаден дъждовен червей и кепчосан от колегата Тошко Захранката от форума, чиито крака са попаднали в кадъра.

Шаранът заминава обратно във водата.
Има начин (почти) да се отстранят каракудите, но шаранът трябва да се търси рано (до 10 часа). Другата възможност е сом, но има и много едри. Или пък щука на блесна.
Пълен ташак е там, риболов има, колкото на всеки друг платен гьол, цените обаче..... как такса "въздух" не са въвели. Минлата година ходих и наскубах шараните,нищо особено, най-големия беше около 5-те килограма. каракуди има, ама и те се плащат, мисля че даже и уклея се плаща... абе ташака е пълен. Не стъпвам повече там.
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
- кирил великий
- разбира нещата
Алфонсо, не съм се венчал за тия "Мелници". На мен са ми нужни чадъри, места за игра на детето, кафене за жената. Това е положението, не ми е много весело от тая работа. Инак най-обичам на "Лобош", но досега не намерих време да отида там.