Честито !!!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Честито !!!

Мнение от muerter »

Кабинетът вдига цената на риболовния билет
21.08.2013 20.29

Правителството готви поскъпване на годишния билет за риболов - цената му ще скочи от 15 на 25 лева.

Ще бъдат въведени обаче и седмични, месечни и шестмесечни билети за любителски риболов на цени от 4 до 15 лева.

Актуализацията според Земеделското министерство се прави, за да съответстват таксите на административните разходи по издаване на билетите и последващия контрол. /btvnews.bg
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Честито !!!

Мнение от Redimido »

Че аз от години си купувам билет на 25 лв? Не виждам никакво увеличение. Както и наличието на седмични, месечни и шестмесечни билети, не е никаква новост...вадил съм и такива, за приятели, идващи на риба с мен.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Redimido написа:Че аз от години си купувам билет на 25 лв?
Вьобще не се замислих над това :D
Но пьк за сметка на това новината я има в повечето новинарски сайтове.

:arrow: https://www.google.com/?hl=bg#fp=8c90df ... 1%82%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от muerter на Чет Авг 22, 2013 10:43 am, променено общо 1 път.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

Новата цена на билета ще е 40 лв.
Rsg1f1
новобранец
новобранец

Мнение от Rsg1f1 »

И какво точно ще ни предоствят за да оправдаят увеличението .
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Rsg1f1 написа:И какво точно ще ни предоствят за да оправдаят увеличението .
Повече мрежи ще ни предоставят и по-малко риба...че тая година доста от инвентара изгоря...Трябва да се оправдаят загубите!
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

28 лв ми взимат на мен
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Няма да се вдига цената на билета.Току-що чух по обедните новини,че са отхвърлили предложението
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

chlen написа:Няма да се вдига цената на билета.Току-що чух по обедните новини,че са отхвърлили предложението
как да се вдигне цената на билета,сега като е за цяла г. 25 лв,а седмичен е 4 лв :shock: :roll: .някаква неразбория е станала :idea: .снощи го чух ,но изобщо не обърнах внимание ,щото тези цени са актуални от няколко г.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GPetrov
новобранец
новобранец

Мнение от GPetrov »

В. Маринова: Няма да има увеличение на цените на риболовните билети
news.bgnes.com/view/1107080
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Mirotg1 написа:28 лв ми взимат на мен
E много ве,що ги даваш :shock:

Инъче ,карнавала в Габрово,мина май :lol: :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Има съобщение от днес, че цените не се променят :rolleyes:,което според мен е грешка. След като с тези пари нито могат да зарибяват, нито да пазят, то тогава трябва да има увеличение.Риболовът е хоби, кеф( а не снабдяване с месо), а всеки кеф струва пари. Само днес се изръсих с 50 лв за захранки, стръв, миризми и дреболии за уикенда, така, че ако това ще гарантита повече риба и ред по водоемите, не възразявам да вдигнат цените на билетите.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

naskobo написа:Има съобщение от днес, че цените не се променят :rolleyes:,което според мен е грешка. След като с тези пари нито могат да зарибяват, нито да пазят, то тогава трябва да има увеличение.Риболовът е хоби, кеф( а не снабдяване с месо), а всеки кеф струва пари. Само днес се изръсих с 50 лв за захранки, стръв, миризми и дреболии за уикенда, така, че ако това ще гарантита повече риба и ред по водоемите, не възразявам да вдигнат цените на билетите.
Аз също съм "ЗА", в този ред на мисли.
Аватар
GPetrov
новобранец
новобранец

Мнение от GPetrov »

По закон 25% от приходите от риболовни билети трябва да отиват за зарибяване, но такова на практика нямаше по време на управлението на Бойко Борисов, демек повече от три години. Наливаха всички пари в бюджета или не се знае къде в абсолютно нарушение на въпросния закон и се оправдаваха с кризата.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Redimido написа:
naskobo написа:Има съобщение от днес, че цените не се променят :rolleyes:,което според мен е грешка. След като с тези пари нито могат да зарибяват, нито да пазят, то тогава трябва да има увеличение.Риболовът е хоби, кеф( а не снабдяване с месо), а всеки кеф струва пари. Само днес се изръсих с 50 лв за захранки, стръв, миризми и дреболии за уикенда, така, че ако това ще гарантита повече риба и ред по водоемите, не възразявам да вдигнат цените на билетите.
Аз също съм "ЗА", в този ред на мисли.
за вас ,риболова ако е хоби и си харчите на излет по 100-на лв ,има хора които не могат да си позволят да си купят от магазина риба и отиват и си хващат.в този ред на мисли ,ресторантьорството също е хоби,хоби е да седниш с бира да похапнеш прясна рибка ,хваната с мрежи.не дейте да слагате винаги каруцата пред коня,много добре знаете защо се обезрибяват водоемите,ама все вие трън в очите ,тези които си вземат рибата.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”