Куклен 29.05.07

Модератори: bobopeli, sapuna

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Куклен 29.05.07

Мнение от fizika01 »

И така малко и аз да се разпиша че от давна не съм имал добър риболов или фото да го потвърдя.
Поредния почивен ден и нямаше какво да се прави.Мятам се на колата ,взех си стръв (НЕ ВЗИМАЙТЕ ОТ МАГАЗИНЧЕТО ЗАД БИРЕНАТА ,ЧЕРВЕНИЯ БЕШЕ МИЗЕРН И СМЪРАНГЯСАЛ) и бръм до Куклен че мие най близо.
За тези който не са ходили в края на Куклен в посока бресник има една чешма над нея, цените са такива
Изображение
Малко сутришна гимнастика с разгъването на такъмите и бъркане на захранка малко снимки на гьола
Изображение
една на панорамната гледка към равнината
Изображение
и се почна.Периодични удари на перо и на дънна каракуди около 0.5 кг. Бая големички и всеки път си викам аре на шарана пък то големи каракуди.Едната която извадих беше към 0.800 кг. А някой ги вадих така
Изображение
Най интерсното е че на бял изкарах и 3 малки костураИзображение
За съжаление шран така и неможах да извадя за разлика от колегата
Изображение
но не е болка за умиране .Шаранчето беше под кило . По обяд удари едно мъртВило та даже един ГРАЖДАНИН СЕ МЕТНА ДА СЕ ПООХЛАДИ.
В общи линий риболва приключи така
Изображение

Всичката риба беше пусната на воля да расте още. С изключение на няколко каракуди подарени на един дядка който беше дошъл специално за каракуда.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Браво Физик :) Добре си ги начесал, пък и хубави фотоси си нащракал. Следващия път дано има и шаран, ама при тея цени не знам колко голям да ти пожелая :roll: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Напоследък каквото хвана връщам. Така че и 10 килограмов да мие халал дае .Важна е тръпката. Борбата ваденето и пускането .
Последно промяна от fizika01 на Сря Май 30, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Е имало е слука ....... Най важното, че не си стоял вкъщи :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бати мизерниците-все сьм виждал,ама таранка и костур да се плаща... :evil: те,още малко и на рибките за стрьв,ако си вадиш с рачило,ще вземат да включат в ценоразписа :lol: по напр 20стотинки-инак хубав излет,честито :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

браво Физик.Другия път шарани и амури.наслука
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Екстра излет даааааа! Ама найстина тоя ценораспис немога да го проумея! За плевелна риба да се дават пари немога да си го обясня!

Шаран айде, аумур айде, ама каракуда..... пък и костура.... Тои последен ще изчезне от водоема ако се остави нестопанисван дълго време!

Затова търсете и бягайте далече от градовете. Риба още има и се намира. Но пазете природата и връщатейте дребните!@

bankera®
Изображение
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хубав излет , поздравления ! Но , и на мен не ми харесват цените.Виждал сам каракуда да се плаща , но само 0.50 лв , а шарана в моя регион е по 2,50 лв/кг :wink: иначе супер излет :!:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

bankera написа:Екстра излет даааааа! Ама найстина тоя ценораспис немога да го проумея! За плевелна риба да се дават пари немога да си го обясня!

Шаран айде, аумур айде, ама каракуда..... пък и костура.... Тои последен ще изчезне от водоема ако се остави нестопанисван дълго време!

Затова търсете и бягайте далече от градовете. Риба още има и се намира. Но пазете природата и връщатейте дребните!@

bankera®
е,за костура не сьм сьгласен-по скоро таранката да остане-имаше един виц:две таранки се срещат,вслед много време,видимо наедряли..кьде се губиш?питала пьрвата...беее,фанаха ме и бяха ме забравили с трева покрита-едвам дочаках да се качи язовира,а ти?ааа,аз обиколих в един багажник цяла Бьлгария :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Аз колеги затова първо почнах със снимката на ценоразписа .Аз лично не бих взел платена каракуда никога . Най хубавото е че тоя водоем мие близо и има риба да си начеша тръпката.Дет са вика мие по близо от това да ида да направа един тигел на Главната.Дрия път ще ида само за шаран и бял амур.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

fizika01 написа:Аз колеги затова първо почнах със снимката на ценоразписа .Аз лично не бих взел платена каракуда никога . Най хубавото е че тоя водоем мие близо и има риба да си начеша тръпката.Дет са вика мие по близо от това да ида да направа един тигел на Главната.Дрия път ще ида само за шаран и бял амур.
на 2-рата снимка ми се вижда вилата ;)
То риба има ама водата е повече.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Хора защо имам странното чувство,че до Куклен в момента не може да се стигне.Реката е повлякла багер :shock: :shock:
А аз моста го знам около 10 метра е висок и обикновенно има 20 см вода в реката..
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

ribata92 написа:
fizika01 написа:Аз колеги затова първо почнах със снимката на ценоразписа .Аз лично не бих взел платена каракуда никога . Най хубавото е че тоя водоем мие близо и има риба да си начеша тръпката.Дет са вика мие по близо от това да ида да направа един тигел на Главната.Дрия път ще ида само за шаран и бял амур.
Изгоря бате ще се идва с преспиване и с препиване :wink: .
И аз така чух че не може да се стигне.Но прясното инфо е че нещата са нормални.Аз като гледам тука на окловръсното в тракия какъв гьол има до газ станцията се чуда дали да не ида там да метна :twisted: .
А инъче имам въпрос след колко дена рибата ще се активизира след тея дъждове. Или не я бъркат?
Днеска мислих да ида пак на Куклен но получих сигнали че след такива дъждове не дава.Колко дни да чакам??????????? :evil: :evil:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

fizika01 написа:
ribata92 написа:
Изгоря бате ще се идва с преспиване и с препиване :wink: .
И аз така чух че не може да се стигне.Но прясното инфо е че нещата са нормални.Аз като гледам тука на окловръсното в тракия какъв гьол има до газ станцията се чуда дали да не ида там да метна :twisted: .
А инъче имам въпрос след колко дена рибата ще се активизира след тея дъждове. Или не я бъркат?
Днеска мислих да ида пак на Куклен но получих сигнали че след такива дъждове не дава.Колко дни да чакам??????????? :evil: :evil:
Попринцип или трябва точно при дъждовете да отидеш или след 2-3-4 дни някъде..За уикенда ще е иделано!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Значи неделята съм твърдо там.Може да се засечем колеги
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”