Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Почивните дни на яз.Искър
Модератор: bobopeli
Почивните дни на яз.Искър
Та значи, отиваме компания на Искъра във четвъртък за празниците...
Аз с подновен билет в очакване на откриването в събота...въдиците в багажника чакат в нетърпение..
Разпънахме и оправихме бивака..и като се оглеждам след това какво да видя аз бях единственият БАЛЪК, който не е хвълил въдицата...много ме хвана яд , че живея в тази страна....е както и да е...издържах 2 дена и чак в събота открих сезона...
А в ръкавите на Искъра такава мръсотия не бях виждал отдавна.....
Ще пусна и друга тема за самия риболов в секцията Успешен излет..
Аз с подновен билет в очакване на откриването в събота...въдиците в багажника чакат в нетърпение..
Разпънахме и оправихме бивака..и като се оглеждам след това какво да видя аз бях единственият БАЛЪК, който не е хвълил въдицата...много ме хвана яд , че живея в тази страна....е както и да е...издържах 2 дена и чак в събота открих сезона...
А в ръкавите на Искъра такава мръсотия не бях виждал отдавна.....
Ще пусна и друга тема за самия риболов в секцията Успешен излет..

-
- вече хвърля и на тежко
- баничката
- ще става разбирач
Трябва сезона да се открива в петък, а не както досега в събота- да могат хората с бивак да се разположат и да половят поне три дни, ама от Иара май не им се мисли много за риболовците- слагат си датата и край, поне да пазят до последния ден на забраната, или и те може би се изнасят на риболов и нехаят за проверките.
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
точно на откриването на 26 един мои приятел изгоря със 100 кинта така че има кои да пази (говора за Ал.Стамболийски) тои е бил редовен с билет и три въдици , но не знаел (как то и хиляди други риболивци) че за река се брои до еди кадеси а за язовир еди кадеси тои ловял в зоната кадето се води река и проблема става че е с три въдици а за река трябвало една да има. разтоянието от кадето се брои за язовир е с 50-100 м по надолу и ако е бил там проблем никакъв но вижте до каде се е стигноло . Не че го защитавам ама редове човек с билет и три видици да го глобят 100 лв. малко ми се вижда множко можело е да го предупредят да му обяснят и да го оставят според мен не е чак толкова фрапиращо и в живарника е имал 3 таранки по 300 - 400 грама . Но все пак закона е влязъл в сила в случея.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: