Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

С риск да заприличам на котарака на Васа ...
Модератор: dantho.mihov
С риск да заприличам на котарака на Васа ...
С риск да заприличам на котарака на Васа Ганчева...
вече 2 дни се "усуквам" в "новия безплатен" форум на М.Друмч за черноморския риболов...уж нов...а нищо ново...само дето Митката май се е "клонирал" с няколко НИКА...
Интересно де са варналийте...а и О4о го нема никакъм...как тъй си остави Клисаря сам самичък..."качен на черешата"...

Ще му пусна часовника...да цъка...да видим колко обиколки ще издържи до полпозишъна...хахаха...

Интересно де са варналийте...а и О4о го нема никакъм...как тъй си остави Клисаря сам самичък..."качен на черешата"...

Ще му пусна часовника...да цъка...да видим колко обиколки ще издържи до полпозишъна...хахаха...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Щото бат ти Милен си прави реклама на чужд гръб.И аз бях на Кранево,пък не съм толкова дърт,че да ми вика пенсионер.Я го питай как се увърта във форума на Дурумий.Не можеш да го познаеш. Пък и още ме е яд за него и Отчето. Беше доста по-интересно.a men все ме виниш,че сьм контра-все си некьв такьв..негативен Laughing Laughing Laughing не,че ми е работа,де-ама ей тьй,на-от куртоазия Wink
- Обратна връзка:
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да развъртя се КОТАРАКА и мишоците ...заискачаха...хахахаха...
Тая Васа ... нали използваше котката...за "критик" на разни тв програмки...та в тоя смисъл използвах КОТАРАКА...кат критик на нови форуми...хахаха..
Ей ЧУРУЛИК...в Кранево немаше и един файтон хора... да беше дошъл в Несебър...кат правихме първата копка на клуба Морските вълци...и положихме началото на първите "схватки" между Северната и Южната лига...организира я Отчето...ние помагахме с квото можем...имаше награди,плакети и значки за участниците...
следващата среща беше Варна Оупън...ама Митята я премести в Кранево....и немаше "масово" посещение...
Добре че беше Доцента...та да ни събере на буната на Перла...през този януари...въпреки , че имаше уловен само един рак...прекарахме весело под дъжда и край барбекюто...
Сега пак Варна е на ход...там да се срешнем ... ама не виждам кой ще я организира...
Пък може и бургазлий да я сторим във Варна...
Щом има Черноморец Бургас в София...хахахаха...
що да няма Южни Морски вълци във Варна...

Ей ЧУРУЛИК...в Кранево немаше и един файтон хора... да беше дошъл в Несебър...кат правихме първата копка на клуба Морските вълци...и положихме началото на първите "схватки" между Северната и Южната лига...организира я Отчето...ние помагахме с квото можем...имаше награди,плакети и значки за участниците...

следващата среща беше Варна Оупън...ама Митята я премести в Кранево....и немаше "масово" посещение...

Добре че беше Доцента...та да ни събере на буната на Перла...през този януари...въпреки , че имаше уловен само един рак...прекарахме весело под дъжда и край барбекюто...

Сега пак Варна е на ход...там да се срешнем ... ама не виждам кой ще я организира...

Пък може и бургазлий да я сторим във Варна...

Щом има Черноморец Бургас в София...хахахаха...

що да няма Южни Морски вълци във Варна...

-
- учете се от него
Само си чешете езиците,нищо не организирате- уж сте по-опитни и обиграни пък насреща нищо.Нас ни пишете за джумбаретата
не сме по организирането на РАНДЕВУТА
.Може пък и от ЗАПАДА да дойдат колеги
.......сега поне има по-голям шанс да се хване риба.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Той аслъ ако не беше Доцента да ви организира чак от София /нерде София,нерде Бургас/ вие южната лига ник'ва нямаше да я свършите през зимата на Перла. Пък и за тези плакети и награди имам подозрение ,че вие /глухи вълци ли бяхте ,щърби ли ,не помня/ сте участвали само в разпределението на наградите.Накрая пак Отчето е платило масрафа,а вие не го защитихте като го баннаха - благодарност.
Като гледам с какви бързи темпове ви забраняват риболова /видимо не си обирате боклуците след риболов/,май скоро щете нещете ,ще тръгнете на север.Вчера Сл.бряг,днес Несебър,утре Перла-BAN,BAN,BAN.
А кажете ми сега не съм ли прав?
П.П. Колега, man1966, не ме припознавай като Дурумий. Това,че го познавам е съвсем друга работа.Провери по IP-то и ще разбереш,че си в голяма заблуда.
Като гледам с какви бързи темпове ви забраняват риболова /видимо не си обирате боклуците след риболов/,май скоро щете нещете ,ще тръгнете на север.Вчера Сл.бряг,днес Несебър,утре Перла-BAN,BAN,BAN.
А кажете ми сега не съм ли прав?
П.П. Колега, man1966, не ме припознавай като Дурумий. Това,че го познавам е съвсем друга работа.Провери по IP-то и ще разбереш,че си в голяма заблуда.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч