Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Питане за Шкорпиловци!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Питане за Шкорпиловци!
Тъй като ще съм една седмица на Пчелник до долни Чифлик Варненско искам да попитам къде мога да практикувам риболова там?
Никога не съм ходил и затова питам. Споменаха ми за Шкорпиловци и за някакъв язовир наблизо но ще помоля за малко по-детайлна информация ако някой има. Предварително благодаря
Никога не съм ходил и затова питам. Споменаха ми за Шкорпиловци и за някакъв язовир наблизо но ще помоля за малко по-детайлна информация ако някой има. Предварително благодаря

Re: Питане за Шкорпиловци!
Язовира на Пчелник тази година не актуален-разбирай измрежен.Шкорпиловци ти е най-близо морето-ако е тихо пробвай за илария,а в другата посока най-близо е Цонево.Да не забравя,че и реката е близо-хубави места има около село Венелин.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
на естакадата тоест моста на шкорпиловци точно кадето почва има малко гиолче кадето съм виждал да ловят колеги,така че можеш да съчетаеш морски и сладководен на 20 метра разтояние един от друг.
Колега пробвай от плажа за илария на дъно на обикновен такъм за илария на морски червей, около естакадата където има по-малко плажуващи.
Наслука.
Наслука.