Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

КОЛЕГИ РИБАРИ
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Husmen1983
- научил се да хвърля
КОЛЕГИ РИБАРИ
ако се организира някакво състезание около варна с минимална награда колко човека биха искали да участват?
за сега нямам такъв.
-
- вече хвърля и на тежко
- ribarq
- сериозен играч
За такова мероприятие трябва здрава организация за да се получи както трябва ! със сигурност ще има много желаещи да се запишат !
но нали трябва да има някакви условия ,за учасниците
имам познати който даржат разни язовири и си правят некви такива измислени състезания м/у приятели ,познати! не е зле ходил съм , ама купона на такива сабиранета(състезания) е над вечер на масата
:):) 
но нали трябва да има някакви условия ,за учасниците

имам познати който даржат разни язовири и си правят некви такива измислени състезания м/у приятели ,познати! не е зле ходил съм , ама купона на такива сабиранета(състезания) е над вечер на масата

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: КОЛЕГИ РИБАРИ
Съзтезание по какво точно?Husmen1983 написа:ако се организира някакво състезание около варна с минимална награда колко човека биха искали да участват?

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- Husmen1983
- научил се да хвърля
здр колеги
имах предвид например да се съберат да кажем 15-20 отбора по двоики и да има някаква такса да кажем 50 лв на всеки отбор за 48 часа.и на 1-2-3 да има някаква минимална награда и за наи голяма уловена риба също.просто обсъждаме.на всеки отбор по 4 въдици общо.нещо такова.да се саберем да хапнем да пиинем и да ловим риба.просто е предположение ако има интерес може да стане и по интересно аз утре ще ходя на левски и може да поговоря с арендатора евентуално дали би искал да се навие на нещо такова.ако имате вие предложения споделете ще се радвам да чуя.
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
здр
днеска говорих с арендатора на левски човека няма нищо против за такава организация,но днеска за цял ден един шаран към 1.2 кг и още един дребен и ми се струва че нещо рибата не кълве.не че няма а просто не яде явно не беше ден.и незнам дали точния язовир е левски да ен стане така че точно на тия 48 часа да не кълве
и.......... гледам купона някои с 2-3 шарана да стане 1
иначе нямам нищо против да се наема да организирам нещо такова.

за сега нямам такъв.
- yanev
- научил се да хвърля
на шах ще ви скъсамrikosheth написа:Съзтезание по какво точно?Husmen1983 написа:ако се организира някакво състезание около варна с минимална награда колко човека биха искали да участват?Едене, пиене, шах, табла или риболов..и на каква риба?

-
- ще става разбирач
Ба и на шах ще си същия въздух ти ама....scorpion написа:на шах ще ви скъсамrikosheth написа:Съзтезание по какво точно?Husmen1983 написа:ако се организира някакво състезание около варна с минимална награда колко човека биха искали да участват?Едене, пиене, шах, табла или риболов..и на каква риба?
![]()
![]()

КОЛЕГИ РИБАРИ
За такова масово "мероприятие" не трябва ли да има отстъпка от страна на домакина. 2х2дних10лв=40лв (6 пръчки), ако са обикновенни риболовци.Освен това по-вечето които ще дойдат си пускат рибите !
- Husmen1983
- научил се да хвърля
колега
рап аз мисля че 6 пръчки са много за състезание.това че сме аматъори не значи че няма да се раководим по някакви правила.мисля че 4 са достатъчно.ще видим какво ще стане.
за сега нямам такъв.