става ли това което си харесах ?

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
neyton
новобранец
новобранец

става ли това което си харесах ?

Мнение от neyton »

днеска бях в магазина и си харесах една пръчка акцията е 15-35 гр става ли за риболов с бомбарди до 30 грама ? и да ли ще издържи въдицата ако нямам кеп а удари нещо по едро към 500 грама да речем ? може ли някой да ми препоръча изпитана макара, не много скъпа до 50 лева ще ловя зарган и иларии.. сега се уча и не искам да се хвърлям на скъпи модели :)
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Re: става ли това което си харесах ?

Мнение от rikitikitavi »

Добре приятел.
при толкова много изписано за пръчки за зарган с все дискусии да люпниш тоз въпрос , при това непълен. Хубу. При тази акция дет си дал за пръчка ще може да замяташ спокойно бомбардите дето си обявил ама ако е дълга 1.6метра ще хванеш много малко заргани при замятане от брега.
За макарата си отиди в магазин, помоли да ти извадят всички макари дето имат на цената дето си си определил. После развърти всички макари подред и си вземи тази дето се върти най лесно и е с най-много лагери.
500 грама платерина като я дигаш отвесно най-често и се къса устата.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
neyton
новобранец
новобранец

Мнение от neyton »

благодаря :)
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

Здравей колега, виж сега за пръчката съм съласен да се зпочне с по-евтинка и с течение на времето ще си прцениш към какво да се ориентираш (телескопича или на части, дължина, грамаж и т.н). ЗА макарето съвета ми е да си вземеш нещо изпитано, най-малкото за да си спестиш много нерви и време когато си нариба.ЗА малко пари бих ти препоръчал http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=1757" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”