Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА.
Модератор: sapuna
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
Re: НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА.
Не знам защо е така при теб, на мен си ми връща като натисна бутона за една страница назад.
-
- вече хвърля и на тежко
И при мен не я връща от първия път,след 4-5 натискания назад чак тогава е връща и не всеки път.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
и при мен е така.....че и като натискам да връщам страница чак и излизам от форума.piam70 написа:И при мен не я връща от първия път,след 4-5 натискания назад чак тогава е връща и не всеки път.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вероятната причина е браузър!
Не е браузъра , по вероятно е мнението по въпросите ! Пълна цензура , като по времето на Бай Тошо - лека му пръст ! Опитах да пусна нова тема , ама не стана и не знам защо не се получи ? Най-вероятно заради предстоящия пуск-старт на сигнала от аналогова към цифрова телевизия !sapuna написа:Вероятната причина е браузър!

Колко пъти трябва да Ви да напиша , че за да съществувам нямам абсолютно никаква нужда от Вас администраторите , майната Ви

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- barutchiata ©
- Администратор
Павел Иванов написа:Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?
Бате на някои хора и хапчета не помагат.

- Vid
- кандидат преподавател
Колега, не приемай така лично нещата... И на мен ми наложиха бан, за кВо, не зная. Не беше за заяждане с модовете или админите, по скоро за некво ксенофобско изказване...
Искам да ти кажа, че този форум не е живота, той е просто споделяне или релакс за след работа или риболов...
Така, че вземи се в рЪки, ходи се напий кат казак и наеби две-три п-тки, иди на риба и фАни нещо или нищо и тогава споделяй тук.. Форума не е идеален, нито такъв кЪфто е бил преди години...
ОТНОСНО ЦЕНЗУРАТА- убеден съм, че навсякъде я има, дори и тук, но е по премерена, т.е. нямам изтрито мнение или цензурирано-променено.
Поне, аз като влизам тук, не получавам съобщение, че сайта е от конгломерата сайтове на Делян Пеевски....
Щях да те посъветвам и друго ако бе на 20-сет и кусур години, ама гледам, че си ми почти и повече от набор, то толко ни е писнало от всичко, че.... ама...
Та, качественият алкохол, хубавата храна и истинските жени и релакса сред природата оправят всичко посттравмично, даже и хапчета не са нужни.....
Искам да ти кажа, че този форум не е живота, той е просто споделяне или релакс за след работа или риболов...
Така, че вземи се в рЪки, ходи се напий кат казак и наеби две-три п-тки, иди на риба и фАни нещо или нищо и тогава споделяй тук.. Форума не е идеален, нито такъв кЪфто е бил преди години...
ОТНОСНО ЦЕНЗУРАТА- убеден съм, че навсякъде я има, дори и тук, но е по премерена, т.е. нямам изтрито мнение или цензурирано-променено.
Поне, аз като влизам тук, не получавам съобщение, че сайта е от конгломерата сайтове на Делян Пеевски....

Та, качественият алкохол, хубавата храна и истинските жени и релакса сред природата оправят всичко посттравмично, даже и хапчета не са нужни.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
?Vid написа:Колега, не приемай така лично нещата... И на мен ми наложиха бан, за кВо, не зная. Не беше за заяждане с модовете или админите, по скоро за некво ксенофобско изказване...
Поне, аз като влизам тук, не получавам съобщение, че сайта е от конгломерата сайтове на Делян Пеевски....Щях да те посъветвам и друго ако бе на 20-сет и кусур години, ама гледам, че си ми почти и повече от набор, то толко ни е писнало от всичко, че.... ама...
Благодаря за разбирането колега

пп Имам едно питане към администратора на форума . Какъв е смисъла на знака , който е тропнат долу вдясно ? Понеже вече самостоятелно така или иначе , на другия ден , не можеш да си изтриеш собственото мнение , разчиташ на модераторите , ама те в един момент решават , че по-добре им е да се "подпичкосват" или шегуват с абоната , отколкото да му налагат административната санкция "банн" с две "нн-ъта" !

Павка специално за тебе, баце пиша това мнение ! От време на време пропускам приема на жизнено важни за мен лекарства , но понеже ме е гепила склерозата не знам, дали ми дават илачите редовно и навреме . Баце ,понеже виждам ,че искрено си загрижен за здравословния ми статус - трогнат съм до сълзиПавел Иванов написа:Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?

" Слонът моя приятел " или пък нещо по така ...ами да речем нещо сръбско - "Кукавица" на Цецето или па кво беше там на оня Фреди от Queen , абе We will rock you ,май беше точно така името на песента , изчакай ме да си взема хапчето , че взех да забравям нещо напоследък......връщам се след малко

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4380,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4380,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
"Trias" да не би да идва от Triple Ass?
Пиянски изцепки от рода на "уеуе, мауе, как съм се бил напил" са може би ок за някой тийнейджър, ама пък да се занимава цял форум с това...
...дали пък админите, за да демонстрират свобода на словото да не направят под-форум "Без цензура", в който пияни, дрогирани и недоклатени да избиват комплекси...
Пиянството е най-тъпото оправдание за нечия постъпка, едва ли не трябва веднага да предизвика разбиране от страна на другите и снизходително потупване по главата с думите "shit happens, няма проблеми".
И ако за някои е приемливо да се пишат простотии след някоя чашка, то поста, отправен към Павел Иванов ПАК ли е под влияние на алкохола?
Но какво ли общо има това с екзистенциалния въпрос на Ivo_Ivanov, че не му връща страницата?!
И какво не му връща - ресто ли?

Пиянски изцепки от рода на "уеуе, мауе, как съм се бил напил" са може би ок за някой тийнейджър, ама пък да се занимава цял форум с това...

Пиянството е най-тъпото оправдание за нечия постъпка, едва ли не трябва веднага да предизвика разбиране от страна на другите и снизходително потупване по главата с думите "shit happens, няма проблеми".
И ако за някои е приемливо да се пишат простотии след някоя чашка, то поста, отправен към Павел Иванов ПАК ли е под влияние на алкохола?
Но какво ли общо има това с екзистенциалния въпрос на Ivo_Ivanov, че не му връща страницата?!
И какво не му връща - ресто ли?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

http://vbox7.com/play:m99a70a74a" onclick="window.open(this.href);return false;Trias написа:
Последното ми мнение тук го написах на градус , обаче после като видях ...........................
- Павел Иванов
Trias написа:... ама като тон на алармата се чудя какво да сложа .....
Това мисля че ще е добре :
Инак нали знаеш , кой какво си има си го бара , кой си няма да го ........

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Към колегата пуснал темата.
На това му казвам аз,неправилно формулиран въпрос
На това му казвам аз,неправилно формулиран въпрос