НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА.

Мнение от Ivo_Ivanov »

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ.....НЕЩО НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА......НЕ-ЗНАМ ЗАЩО...
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: НЕ МИ ВРЪЩА СТРАНИЦАТА.

Мнение от barutchiata © »

Не знам защо е така при теб, на мен си ми връща като натисна бутона за една страница назад.
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от piam70 »

И при мен не я връща от първия път,след 4-5 натискания назад чак тогава е връща и не всеки път.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

piam70 написа:И при мен не я връща от първия път,след 4-5 натискания назад чак тогава е връща и не всеки път.
и при мен е така.....че и като натискам да връщам страница чак и излизам от форума. :lol:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Вероятната причина е браузър!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

sapuna написа:Вероятната причина е браузър!
Не е браузъра , по вероятно е мнението по въпросите ! Пълна цензура , като по времето на Бай Тошо - лека му пръст ! Опитах да пусна нова тема , ама не стана и не знам защо не се получи ? Най-вероятно заради предстоящия пуск-старт на сигнала от аналогова към цифрова телевизия ! :bear:

Колко пъти трябва да Ви да напиша , че за да съществувам нямам абсолютно никаква нужда от Вас администраторите , майната Ви :!: :idea: :ANAL: Аз може да съм изключително тъпо копеле , но пък каквото съм написал в Na riba .сом съм го написал и във Fishing-mania :finga:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Павел Иванов написа:Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?

Бате на някои хора и хапчета не помагат. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Колега, не приемай така лично нещата... И на мен ми наложиха бан, за кВо, не зная. Не беше за заяждане с модовете или админите, по скоро за некво ксенофобско изказване...
Искам да ти кажа, че този форум не е живота, той е просто споделяне или релакс за след работа или риболов...
Така, че вземи се в рЪки, ходи се напий кат казак и наеби две-три п-тки, иди на риба и фАни нещо или нищо и тогава споделяй тук.. Форума не е идеален, нито такъв кЪфто е бил преди години...
ОТНОСНО ЦЕНЗУРАТА- убеден съм, че навсякъде я има, дори и тук, но е по премерена, т.е. нямам изтрито мнение или цензурирано-променено.
Поне, аз като влизам тук, не получавам съобщение, че сайта е от конгломерата сайтове на Делян Пеевски.... :lol: Щях да те посъветвам и друго ако бе на 20-сет и кусур години, ама гледам, че си ми почти и повече от набор, то толко ни е писнало от всичко, че.... ама...
Та, качественият алкохол, хубавата храна и истинските жени и релакса сред природата оправят всичко посттравмично, даже и хапчета не са нужни.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Vid написа:Колега, не приемай така лично нещата... И на мен ми наложиха бан, за кВо, не зная. Не беше за заяждане с модовете или админите, по скоро за некво ксенофобско изказване...
Искам да ти кажа, че този форум не е живота, той е просто споделяне или релакс за след работа или риболов...
Така, че вземи се в рЪки, ходи се напий кат казак и наеби две-три п-тки, иди на риба и фАни нещо или нищо и тогава споделяй тук.. Форума не е идеален, нито такъв кЪфто е бил преди години...
ОТНОСНО ЦЕНЗУРАТА- убеден съм, че навсякъде я има, дори и тук, но е по премерена, т.е. нямам изтрито мнение или цензурирано-променено.
Поне, аз като влизам тук, не получавам съобщение, че сайта е от конгломерата сайтове на Делян Пеевски.... :lol: Щях да те посъветвам и друго ако бе на 20-сет и кусур години, ама гледам, че си ми почти и повече от набор, то толко ни е писнало от всичко, че.... ама...
Та, качественият алкохол, хубавата храна и истинските жени и релакса сред природата оправят всичко посттравмично, даже и хапчета не са нужни.....
?

Благодаря за разбирането колега :D Поздрави ! :D За едно нещо ме е яд , но сам съм си виновен . Последното ми мнение тук го написах на градус , обаче после като видях какво съм написал сигнализирах и помолих пичовете модератори да изтрият написаното от мен . Вместо това те решиха , че няма нужда да трият потребителското ми мнение , защото това ще бъде един вид цензура ! И така се заформи настоящата дискусия по въпроса :mrgreen:

пп Имам едно питане към администратора на форума . Какъв е смисъла на знака "!", който е тропнат долу вдясно ? Понеже вече самостоятелно така или иначе , на другия ден , не можеш да си изтриеш собственото мнение , разчиташ на модераторите , ама те в един момент решават , че по-добре им е да се "подпичкосват" или шегуват с абоната , отколкото да му налагат административната санкция "банн" с две "нн-ъта" ! :shock: Карайте да е весело :D Още един път се извинявам на всички !
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Павел Иванов написа:Пич , сигурен ли си че си взимаш редовно хапчетата ?
Павка специално за тебе, баце пиша това мнение ! От време на време пропускам приема на жизнено важни за мен лекарства , но понеже ме е гепила склерозата не знам, дали ми дават илачите редовно и навреме . Баце ,понеже виждам ,че искрено си загрижен за здравословния ми статус - трогнат съм до сълзи :prayer: Благодаря ти , ще си настроя компютъра да ме информира през шест часа с подходящия звук и естествено с твоя аватар /днеска може да си мохикан,а утре може да си бараш куро , където ти е кеф ,дали на черешата там горе на клона или до ствола на някоя яка топола или под бор-чвор все ми е тая / като фон ,разбира се... :rolleyes: , ама като тон на алармата се чудя какво да сложа ..... дали пък да не си турна музиката от филма :
" Слонът моя приятел " или пък нещо по така ...ами да речем нещо сръбско - "Кукавица" на Цецето или па кво беше там на оня Фреди от Queen , абе We will rock you ,май беше точно така името на песента , изчакай ме да си взема хапчето , че взех да забравям нещо напоследък......връщам се след малко :idea:, а дотогава, ето ти малко клипчета ,Баце , за да не скучаеш :arrow:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4380,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... 4380,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=& ... ms&cad=rja" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

"Trias" да не би да идва от Triple Ass? :roll:

Пиянски изцепки от рода на "уеуе, мауе, как съм се бил напил" са може би ок за някой тийнейджър, ама пък да се занимава цял форум с това... :smt017 ...дали пък админите, за да демонстрират свобода на словото да не направят под-форум "Без цензура", в който пияни, дрогирани и недоклатени да избиват комплекси...

Пиянството е най-тъпото оправдание за нечия постъпка, едва ли не трябва веднага да предизвика разбиране от страна на другите и снизходително потупване по главата с думите "shit happens, няма проблеми".

И ако за някои е приемливо да се пишат простотии след някоя чашка, то поста, отправен към Павел Иванов ПАК ли е под влияние на алкохола?

Но какво ли общо има това с екзистенциалния въпрос на Ivo_Ivanov, че не му връща страницата?!
И какво не му връща - ресто ли?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Trias написа:
Последното ми мнение тук го написах на градус , обаче после като видях ...........................
http://vbox7.com/play:m99a70a74a" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Trias написа:... ама като тон на алармата се чудя какво да сложа .....

Това мисля че ще е добре :

Инак нали знаеш , кой какво си има си го бара , кой си няма да го ........ :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Към колегата пуснал темата.
На това му казвам аз,неправилно формулиран въпрос :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”