Големият лов на костенурки!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Големият лов на костенурки!

Мнение от docenta »

Днес отидох за лин и щука на Чепинци на едно хубаво място:
Изображение

И си отлових водни костенурки!
Изображение
Изображение

Хванах общо три броя - еднакъв калъп. Абе миналата седмица на Искър се наплатичих, ама сега на Чепинци се накостенурчих за цял сезон :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Важно е човек да се занимава с нещо - миналата седмица - платика , сега - костенурки , трябва да има някакъв улов не може да си капо . Аз например съм хващал сива чапла на Струмяни и окачалка за дрехи на кея на Приморско , па изобщо не се оплаквам - даже се хваля с това - то да хванеш нещо по-различно от риба си е голям успех . И Docente не се кахъри - има тритони , змии и др. , които са много по-гадни от костенурките . НАСЛУКА пък каквото излезе !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бравоооооооооооооо!И за тях се иска майсторлък и умения на хирург!Следващият път да се "нарачиш"! :wink:
Вкусни са мамка му!И стрина Доцентица ще е доволна! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

:lol: :lol: :lol: многокртатно сьм ги разцепвал,ама на юг..а,че на негован ги имало и то на тва место(аз го знам :wink: ) ееее,виж тая работа не сьм я знаел :lol: :lol: бе ти за тва си доцента-да ни светваш чат пат за некои работи :lol: :lol: кога ги хвана,обикновенно режа повода,че то,тая пущина,като си скрие главата :roll: а колко са вкусни-и това не го знаех :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бе МНОГО не знам аз,бе :wink: :lol:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Нищо не знаете вие.И миналата и тази година тая твар костенурката редовно си я вадя на всеки от двата водоема южно от с.Татарево Пловдивско.Водоема ври и кипи от риба,а аз вадя костенурки.Интересното е като я теглиш и тя лази по дъното и в един момент се показва една учудена глава-демек кой си ти бе?Оттам почва зора-хем да спасиш животинката,хем да си спасиш въдицата.А върви на всичко-червен,бял червей,рибка,царевица,хляб,абе,приключение.Наслука.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

emo vasilev написа:Важно е човек да се занимава с нещо - миналата седмица - платика , сега - костенурки , трябва да има някакъв улов не може да си капо . Аз например съм хващал сива чапла на Струмяни и окачалка за дрехи на кея на Приморско , па изобщо не се оплаквам - даже се хваля с това - то да хванеш нещо по-различно от риба си е голям успех . И Docente не се кахъри - има тритони , змии и др. , които са много по-гадни от костенурките . НАСЛУКА пък каквото излезе !

:lol: :lol: :lol: Преди години тъй хванах един сърфист :lol: :lol: :lol: Тогава все още пометвах по некоя дънна . Та седим си на Щъркела и ш си метам дънарката с токущо приготвената пружина ! В туй време мойта булка дошла без да я усетя . Метам начи и в тоя момент буля задава некакъв въпрос и аз доде и отговоря чувам едно ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ в посока на къде метнах дънарката :lol: :lol: :lol: Обръщам се и гледам клъвнал ми сърфист :shock: Ама така убаво клъвнал че напрао да му се израдваш ! Начи явно докат си е карал жизнерадостно сърфчето то по неведоми обстоятелства явно е пресекло траекторията на летящата пружина ! Тя от своя страна продължила да си лети кат направила пълна обиколка на платното и законтрила Искърското чепаре от четри куки шестици баш пред лицето на неподозиращият сърфист :lol: Баси , петнайсетина минути го вадих :lol: :lol: :lol: Докат завърти към брега , после докат влеземе в синхрон той с пътуването аз с навиването та да го не ковнат куките право в суръта , ама излезна накрая без много борба :lol: :lol: :lol: Баси вечерта що ракия изпихме с него по случая :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Ооо не си единствен с тез костенурки ;) И аз скоро не една корекция, хванах повече костенурки отколкото риби 8)
Изображение
Zariben-otskoro
новобранец
новобранец

Мнение от Zariben-otskoro »

ММ... Добре Добре . В Балчик мятам си аз там за попчета от едната страна на буната, и усетих че закачих нещо пръта ми се огъна, викам тука закъчих яко водорасли. Дърпам към 3 -4 мин и накрая вадя КОФИЧКА КИСЕЛО МЛЯКО "ВЕРЕЯ". :twisted:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Еееееех Доценте...дотам ли стигна...та на водни костенурки да посегнеш....хахаха...майтапя се...иначе браво , че си пуснал тварите обратно... :lol:

Не им се вързвай, че ставали за ядене...токувиж, че хукнали да РУЧАТ ... и костенурчетата...хахаха... :lol:

Покръкло и ракиика в шишенце с тъничко гърло си е по-добре... :lol:

В Горна Оряховица...май на всичко налитат....а квото не става за ядене....на САПУН... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

5кила написа::lol: :lol: :lol: многокртатно сьм ги разцепвал,ама на юг..а,че на негован ги имало и то на тва место(аз го знам :wink: ) ееее,виж тая работа не сьм я знаел :lol: :lol: бе ти за тва си доцента-да ни светваш чат пат за некои работи :lol: :lol: кога ги хвана,обикновенно режа повода,че то,тая пущина,като си скрие главата :roll: а колко са вкусни-и това не го знаех :lol: :lol:
A знаеш ли 5 кила,как се откачат от куката ,като си прибере главата :?: :?: :?:

Мнооо просто-бъркаш с пръст или нещо подръчно в гъза(нейния) и тя си показва главата :lol: :lol: :lol:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

имам 2 въпроса :
1. не са ли забранени
2. как се ядат :lol:
....че знам едно място дето ври не от блатни а от сухоземни и то бая по -големи :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

vIdRaTa написа:
Мнооо просто-бъркаш с пръст или нещо подръчно в гъза(нейния) и тя си показва главата :lol: :lol: :lol:
аааа,ами отде да знам,коя е ЖЕНСКА,та в гьза да и брькна :lol: :lol:ами ако е мьжка?ааа,не- я по добре да си режа поводите :lol: :lol: :lol:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

водните костенурки не са защитен вид, а и са адски досадни...

моя "рекорд" е 3бр за един ден... на торен червей...

най-гадните неща, които съм ловил на въдица са
1. водна змия /на блесна/
2. морска краставица /на дъно в Гърция/
pmzk

Мнение от pmzk »

Тедо написа:водните костенурки не са защитен вид, а и са адски досадни...

моя "рекорд" е 3бр за един ден... на торен червей...

най-гадните неща, които съм ловил на въдица са
1. водна змия /на блесна/
2. морска краставица /на дъно в Гърция/
Какво е морска краставица :D А тва със змията е гадно аз ако хвана режа кордата и бягам :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”