Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Големият лов на костенурки!
Модератор: dantho.mihov
Големият лов на костенурки!
Днес отидох за лин и щука на Чепинци на едно хубаво място:

И си отлових водни костенурки!

Хванах общо три броя - еднакъв калъп. Абе миналата седмица на Искър се наплатичих, ама сега на Чепинци се накостенурчих за цял сезон

И си отлових водни костенурки!

Хванах общо три броя - еднакъв калъп. Абе миналата седмица на Искър се наплатичих, ама сега на Чепинци се накостенурчих за цял сезон

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- emo vasilev
- сериозен играч
Важно е човек да се занимава с нещо - миналата седмица - платика , сега - костенурки , трябва да има някакъв улов не може да си капо . Аз например съм хващал сива чапла на Струмяни и окачалка за дрехи на кея на Приморско , па изобщо не се оплаквам - даже се хваля с това - то да хванеш нещо по-различно от риба си е голям успех . И Docente не се кахъри - има тритони , змии и др. , които са много по-гадни от костенурките . НАСЛУКА пък каквото излезе !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нищо не знаете вие.И миналата и тази година тая твар костенурката редовно си я вадя на всеки от двата водоема южно от с.Татарево Пловдивско.Водоема ври и кипи от риба,а аз вадя костенурки.Интересното е като я теглиш и тя лази по дъното и в един момент се показва една учудена глава-демек кой си ти бе?Оттам почва зора-хем да спасиш животинката,хем да си спасиш въдицата.А върви на всичко-червен,бял червей,рибка,царевица,хляб,абе,приключение.Наслука.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
emo vasilev написа:Важно е човек да се занимава с нещо - миналата седмица - платика , сега - костенурки , трябва да има някакъв улов не може да си капо . Аз например съм хващал сива чапла на Струмяни и окачалка за дрехи на кея на Приморско , па изобщо не се оплаквам - даже се хваля с това - то да хванеш нещо по-различно от риба си е голям успех . И Docente не се кахъри - има тритони , змии и др. , които са много по-гадни от костенурките . НАСЛУКА пък каквото излезе !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Еееееех Доценте...дотам ли стигна...та на водни костенурки да посегнеш....хахаха...майтапя се...иначе браво , че си пуснал тварите обратно...
Не им се вързвай, че ставали за ядене...токувиж, че хукнали да РУЧАТ ... и костенурчетата...хахаха...
Покръкло и ракиика в шишенце с тъничко гърло си е по-добре...
В Горна Оряховица...май на всичко налитат....а квото не става за ядене....на САПУН...

Не им се вързвай, че ставали за ядене...токувиж, че хукнали да РУЧАТ ... и костенурчетата...хахаха...

Покръкло и ракиика в шишенце с тъничко гърло си е по-добре...

В Горна Оряховица...май на всичко налитат....а квото не става за ядене....на САПУН...

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A знаеш ли 5 кила,как се откачат от куката ,като си прибере главата5кила написа:![]()
![]()
многокртатно сьм ги разцепвал,ама на юг..а,че на негован ги имало и то на тва место(аз го знам
) ееее,виж тая работа не сьм я знаел
![]()
бе ти за тва си доцента-да ни светваш чат пат за некои работи
![]()
кога ги хвана,обикновенно режа повода,че то,тая пущина,като си скрие главата
а колко са вкусни-и това не го знаех
![]()

Мнооо просто-бъркаш с пръст или нещо подръчно в гъза(нейния) и тя си показва главата

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Какво е морска краставицаТедо написа:водните костенурки не са защитен вид, а и са адски досадни...
моя "рекорд" е 3бр за един ден... на торен червей...
най-гадните неща, които съм ловил на въдица са
1. водна змия /на блесна/
2. морска краставица /на дъно в Гърция/