Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Одринци - има ли изобщо нещо?
Модератор: sapuna
Одринци - има ли изобщо нещо?
Някой да е ходил наскоро, какво излиза, на какво?
Хищна риба - на жива стръв....
Сома как е, в коя част?
Сома как е, в коя част?
Последно промяна от boki на Пон Юни 04, 2007 9:04 pm, променено общо 1 път.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: Одринци - нещо ново?
Одринци - нищо ново, хищна риба - костур и рядко бяла риба на плувка,boki написа:Някой да е ходил наскоро, какво излиза, на какво?
Сома как е, в коя част?
сома никакъв го няма, след забраната не съм чул някой да е хванал
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
-
- новобранец
Преди много време и аз разпитвах /бях начинаещ , не че сега съм професионалист ама поне малко или много ставам за нещо
/ тука във форума и ми помогнаха . Относно това дали има сом , да има преди 2 седмици колегата на татко е ходил с приятел и са хванали дадоха ни един сом и на нас за кг нз колко но дължината беше някаде около 50см . Последно ходих в неделя с батко и колегата му и хората до нас вечерта са хванали 2 бели риби в порядака на 50-60см . Охраната ни каза че малко по надоло от нас хората на миналия ден са хванали сом но той самият ни каза , че сом има само за изклучителните късметлии . Ние самите хващахме само каракуди и червеноперки , а да и 1-2 костурчета много малкички . Досега не съм чувал някой да е хващал шаран , но нз може пък и да има . Хванахме и чесовниче . За първи път видях такава риба , а батко и колегата му направо се шашнаха че била много голяма , беше колкото каракуда . На мене ми изглеждаше малко пък те казаха че била голяма . Снимаха я и пуснаха в язовира . Впрочем ходехме на едно място дето е ,,на майнената си "
даже незнаех че чак до там има язовир . Каракудите ги хващахме на повод за попче /тежинка и голяма кука/ и бяхме приятно изненадани 

-
- новобранец
За захранка ползвам жито с бульон и купешка захранка за шаранови . Купешката ми вършеше повече работа . Най - добре ми кълве на бял червей обаче забелязах , че като спре да кълве на него ако пуснеш нещо друго/торен , царевица , жито/ и веднага напада , тъй че ходя с бял червей и царевица . По принцип ходя от другата страна на кулата . Много ми я фалеха тая кула , че имало риба , тинтири минтири нищо не хванах от там . 2 пъти ходих до там файда никва . 2пъти ходих от другата страна и хващах каракудки и червеноперки .