Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Искър
Модератор: bobopeli
Искър
Здравейте колеги !
Някой случайно да е ходил в скоро време на тролинг-кльонк по Искъра ? Ако имате интересна информация , моля споделете защото имам планове да ходя натам в скоро време.
Някой случайно да е ходил в скоро време на тролинг-кльонк по Искъра ? Ако имате интересна информация , моля споделете защото имам планове да ходя натам в скоро време.
-
- научил се да хвърля
Re: Искър
В неделя тролихме, бяхме на вода в 07.00 и излязохме към 11.00ч. За това време нямахме нито един удар. Имаше още 3 лодки в язовира и те бяха капо. На сонара се виждаха някакви риби, предимно на дълбочина 10-12м.
Здравейте колеги,няма никакъв смисъл да ходим на язовира,там отдавна положението е ясно.Но се чудя на всичките колеги,които имат възможност да организират зарибяване ЗАЩО !!!!
всеки път зарибяваме и даваме пари за язовири,който са на по 200/250/300км. и така нататък ,а не се организира зарибяване на яз.Искър!!! Хора язовира ни е на 35/40км. Защо трябва да бием толкова километри за да отидем например на яз.Жребчево ,като се видя и тази година ,колко риба има там ?

Зависим от риболова !!!!!
Че зарибете си го бре,кой ви пречи!? 

А като зарибяваме твоя язовир траеш и ловиш.Ето за това говоря,на хората като им пуснеш риба в язовира бива, ама трябва ли те да зарибят някой друг язовир виж ,какво става хората ти казват 
Ма то има разлика между хора и хораЧе зарибете си го бре,кой ви пречи!?

Ловя и пускамbatzeto написа:траеш и ловиш.

И тук идва разликата м/у хора и хора!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма смисъл да се карате за глупости!
При това положение на държавата,нема никакъв смисъл от зарибяване на Искъро,щот не ми се играе тъпата игра "от Пусто в Празно"!
За това и одим редко да тролим,щот най-близкия тролинг-риболов ми е на 500-800км за през Уикенда!
Не е лесно да си "софийско рибарче" на днешно време! 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо да зарибяваме - в Шипоченския залив като влизаш с лодката отдясно има едни "постоянно присъствие"... Точно пред тях имаше огромна мрежа... ама аз бях с една малка лодчица 330см и ножа ми останал в Кораба... Та само я заобиколих... а така исках да я накълцам...
kolegi mnogo mersi za informaciata koiato mi dadohte za iskara.az hte gi probvam.pone kosturi moze da kalvat.
Тедо мислиш ли че на Жребчево или Ивайловград няма такива истории.
А колкото до това че сам човек нищо неможе да направи е ясно ,но каво ще стане ако примерно се съберем 2 / 3 лодки и обиколим дали така ще стоят нещата.Ще ги тормозим и между другото си тролиме.Като го направиме няколко пъти и ни стане навик,ще се замислят гадовете.
А колкото до това че сам човек нищо неможе да направи е ясно ,но каво ще стане ако примерно се съберем 2 / 3 лодки и обиколим дали така ще стоят нещата.Ще ги тормозим и между другото си тролиме.Като го направиме няколко пъти и ни стане навик,ще се замислят гадовете.
Профиш и костури няма да хванеш вервай ми.Нещата са много зле!!!
zdraveite,kolegi-kak sa nehtata po iskara.imali niakoi yspehi tazi sedmica.dali imam hansove da se hvane niakoi som ,ili pone hubavi kostyri.
kolegi zahto ne pihete nehto za.jazovira,za iskara.az minalata sedmica go posetih niakolko pati.kosturi lovih na niakolko pati.vsiakakvi-ot 8oo.gr/0.8odr.kalvat mnogo.na klonk ne sam nastoiaval mnogo.zelaia vi yspehi -na sluka.
- 6tukara
- ще става разбирач
Ако искаш някой да ти прочете мнението и да получиш отговор пиши на КИРИЛИЦА.profish написа:kolegi zahto ne pihete nehto za.jazovira,za iskara.az minalata sedmica go posetih niakolko pati.kosturi lovih na niakolko pati.vsiakakvi-ot 8oo.gr/0.8odr.kalvat mnogo.na klonk ne sam nastoiaval mnogo.zelaia vi yspehi -na sluka.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ