Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Стефаново
Модератор: Кърцата
яз.Стефаново
Здравейте,
Мисля утре да ходя на язовир Стефаново за щука.
Дали някой колега може да даде по-подробна и актуална информация ?
Мисля утре да ходя на язовир Стефаново за щука.
Дали някой колега може да даде по-подробна и актуална информация ?
Re: яз.Стефаново
Ние бяхме в началото на пролетта . Нищо не хванахме един удър само на драшкович
Но наслука може да не сме случили ден ние
Но наслука може да не сме случили ден ние

днес говорих с човек от колектива там намерих телефон в интернет каза че щуки имало огромни и че много кълвяло дано има слука утре !
да и извън земните кацат пред парламента , това го слушам за всеки водоем . наистина има големи щуки но е и много обрасъл
- MITKO70
- кандидат преподавател
Че има щуки ,има,но колко са останали големите е друг въпрос.Това ни беше любимо място,но от както го взеха ,не съм го посещавал.А да видим какво ще направи колегата 

Всичко може,но не всеки го можe.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язовира държи много щуки , но в последните 3-4 години много хора ходят целенасочено за тях там.
Много е труден , това всички сигурно вече го знаят и са го изпитали , но има и много добри екземпляри от няколко вида риби , да не говорим за едрите линове.
С нетърпение очаквам информация от колегата
Много е труден , това всички сигурно вече го знаят и са го изпитали , но има и много добри екземпляри от няколко вида риби , да не говорим за едрите линове.
С нетърпение очаквам информация от колегата

-
- научил се да хвърля
Последно ходих преди 10-тина дни. Хранихме с лодка на петно в така наречените там дупки без водорасли. Два дни нямахме удар, до на се извади една щука около 1 кг., а от дясно си ловяха линчета и каракудки на плувка.
Интересен язовир с много растителност на който знам, че работят за щука рибки от водоема, драшкович, а за шарани топчета с рибни аромати.
Интересен язовир с много растителност на който знам, че работят за щука рибки от водоема, драшкович, а за шарани топчета с рибни аромати.
-
- новобранец
А какви са условията за риболов там колеги и позволено ли е използването на лодка за риболов от нея ?
Да разрешщена е лодката , но да не пречиш на шаранджийте и мисля че беше 5-6 лева на пръчка и си взимаш рибата