Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Евала на пичовете от ИАРА Варна
Модератор: bobopeli
- szipion afrikanski
- ще става разбирач
Евала на пичовете от ИАРА Варна
Здравейте!
Двата почивни дни бяхме на язовир Цонево да влачим за сом и бяла риба. Още в събота ни направи впечатление, че обичайната флотилия от всевъзможни бракониерски съдове, които надвечер напускат Аспарухово да пускат мрежи липсва. В неделя разбрахме каква е причината за това. До чудните мостове ни спря ИАРА Варна. За лодката им беше вързан конфискуван бракониерски съд пълен с мрежи и риба в тях. Казахме им за мрежата, която малко преди това бяхме видели в един от заливите и съм сигурен, че и тя се е озовала в купа при останалите. Момчетата си оставиха телефона. Няма да им споменавам имената. За първи път виждаме такова нещо на Цонево. Обикновено тъмните сили в лицето на местните турци се вихрят безнаказано и обезрибяват язовира както си искат. Дори бяхме предупредени да не се занимаваме с тях, за да не ни направят зулум. Евала и похвала за пичовете от ИАРА Варна. Знаем че тази битка е трудна и сложна, но само това е начина да видим отново язовирите пълни с риба.
Двата почивни дни бяхме на язовир Цонево да влачим за сом и бяла риба. Още в събота ни направи впечатление, че обичайната флотилия от всевъзможни бракониерски съдове, които надвечер напускат Аспарухово да пускат мрежи липсва. В неделя разбрахме каква е причината за това. До чудните мостове ни спря ИАРА Варна. За лодката им беше вързан конфискуван бракониерски съд пълен с мрежи и риба в тях. Казахме им за мрежата, която малко преди това бяхме видели в един от заливите и съм сигурен, че и тя се е озовала в купа при останалите. Момчетата си оставиха телефона. Няма да им споменавам имената. За първи път виждаме такова нещо на Цонево. Обикновено тъмните сили в лицето на местните турци се вихрят безнаказано и обезрибяват язовира както си искат. Дори бяхме предупредени да не се занимаваме с тях, за да не ни направят зулум. Евала и похвала за пичовете от ИАРА Варна. Знаем че тази битка е трудна и сложна, но само това е начина да видим отново язовирите пълни с риба.
Re: Евала на пичовете от ИАРА Варна
Похвално наистина !
Аз не помня да съм виждал (за 3-4 години !!!) лодка и/или представител на ИАРА там - за разлика от сума ти мрежи и мрежари, които според мен, се радват на добър комфорт на този язовир.
Аз не помня да съм виждал (за 3-4 години !!!) лодка и/или представител на ИАРА там - за разлика от сума ти мрежи и мрежари, които според мен, се радват на добър комфорт на този язовир.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- devesil4o
- научил се да хвърля

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Лека полека нещата ще влязат в релси 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- lif3house
- разбира нещата
Браво, нека се продължава в същия дух !
- choch0
- научил се да хвърля
Супер новина 

адмирации!преди 10-тина дни и аз видях бракониери на Цонево пак така привечер се приготвят да деистват, и се обадих да сигнализирам,като отсреща казаха че ще пратят хора.дано стане практика на ИАРА да минават да проверяват редовно язовира,защото ако няма бракониери на този язовир тои ще е раи за всеки рибар!нека всеки които забележи такива субекти да сигнализира.
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
Браво на тях! Нека да им пожелаем това да се превърне в практика. Аз лично още не съм ги виждал в действие, не съм проверяван никога, но да приемем, че ходя рядко. На този прекрасен язовир положението е наистина тежко. А за реката да не говорим, там местните се чувстват безнаказани. Има нужда от такива акции и дано те не са "избирателни".