Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

СЪВЕТ ЗА ЛОДКА
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
СЪВЕТ ЗА ЛОДКА
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ АЗ СЪМ ОЩЕ ЕДИН КРАСТАВ РИБАР КОЙТО Е ЛАИК ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛОДКИТЕ. СЛЕД КАТО ПОСЛЕДНАТА МИ ЛОДКА ИНТЕКС СИЙХОУК 3 МЕТРА ПОЧИНА ГЕРОЙСКИ СЪМ РЕШИЛ ДА СЕ НАСОЧА КЪМ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО ЗА МОРСКИ РИБОЛОВ , СПРЯЛ СЪМ СЕ НА ТОХАМАРАН 3,2 С АЛУМИНИЕВО ДЪНО ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА НАЛИЧНИ ПО МАГАЗИНИТЕ А ВНОСЪТ СЕ ОЧАКВА КЪМ КРАЯ НА ОКТОМВРИ, ДРУГИЯТ ВАРИЯНТ НА КОЙТО СЪМ СЕ СПРЯЛ Е ОТ ФИРМА ЛОДКИ НА ВОДА СОФИЯ ПРИКАЧИЛ СЪМ СНИМКА 3,3 С АЛУМИНИЕВО ДЪНО ПИШЕ ЧЕ МАТЕРИАЛА Е КЕВЛАР В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ ДОКОЛКОТО ЗНАМ КЕВЛАР ИСПОЛЗВАТ САМО ЗОДИАК .ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОГЛЕД ВЪРХУ ЛОДКИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА ДА СПОДЕЛИ МНЕНИЕ ЗА КАЧЕСТВОТО ИМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: СЪВЕТ ЗА ЛОДКА
Кевлара е плата който е между двата слоя ПВЦ.
Мисля че всички ПВЦ лодки ( А и ХИПАЛОНОВИТЕ ) ползват
този материал за основа.
Мисля че всички ПВЦ лодки ( А и ХИПАЛОНОВИТЕ ) ползват
този материал за основа.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, гледаш обява в карс или мобиле - там материалът се избира от падащо меню - например няма "алуминий" като опция 
От "Лодки на вода" имам лични впечатления, а те са, че събират оферти от всички възможни места, където спазарят отстъпки и след това пускат множество обяви... Защо не се насочиш към някой от вносителите?

От "Лодки на вода" имам лични впечатления, а те са, че събират оферти от всички възможни места, където спазарят отстъпки и след това пускат множество обяви... Защо не се насочиш към някой от вносителите?
Мен ако питаш под 3,6м лодка не взимай.Ако си от Варна виж при Гарвана(намира се в сладовете на безалкохолни напитки) дали са останали Тадпол аз съм ползвал и са доста добри
колега все пак и зависи с кой ще ходи за риба ако е с жената тази лодка ще иска 15-ка мотор т. е. голямо мъкнене го чака,а и като цяло тежи повече ,аз ползвам 3.30 ходим 2-ма за риба не си пречим....
КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА , ЗА РИБА ХОДИМ ДВАМА ЗАТОВА 3,30 МИСЕ СТРУВА ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА В ЛОДКАТА ВИНАГИ Е ТЯСНО ДОРИ ДА ВЗЕМА 3,60 ЩЕ СЕ НАМЕРИ ОЩЕ МАЛКО БАГАЖ ЗА ВЗЕМАНЕ И ПАК ЩЕ СМЕ СЪС СВИТИ КРАКА. ЦЕНАТА НА 3,60 НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА А КИЛОГРАМИТЕ ЗАТОВА СЪМ СЕ НАСОЧИЛ КЪМ 3,30 ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ХАРЕСВАМ RIB ВАРИЯНТИТЕ 3,30 ЩЕ МОНТИРАМ ТРАНЦЕВИ КОЛЕЛА ЗА ПО ЛЕСНО ПРИДВИЖВАНЕ ОБИКНОВЕННО ХОДИМ НА ЮГ ОТ БУРГАС НАЙ ЧЕСТО НА МАСЛЕН НОС . И ДВАМАТА НЕ СТАВАМЕ ДА ВЛАЧИМ ТЕЖКА ЛОДКА ЗАТОВА ТЪРСЯ НАЙ УДАЧНИЯ РАЗМЕР -ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА ЗА ДА ЛОВИМ ДВАМА И ПРИЕМЛИВИ КИЛОГРАМИ ЗА ДА МОЖЕМ ДА Я КАЧВАМЕ НА ТАВАНА НА КОЛАТА. ТЕДО ЗАНДЕРА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ КОГА ОЧАКВАТЕ ВНОС НА RIB 3,30 ВИЖДАМ ЧЕ НЯМАТЕ НАЛИЧНОСТ.
-
- научил се да хвърля
Колега погледни в магазина до шоурума на Пежо , там днес гледах една лодка с размерите които искаш .