СЪВЕТ ЗА ЛОДКА

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
живарника
новобранец
новобранец

СЪВЕТ ЗА ЛОДКА

Мнение от живарника »

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ АЗ СЪМ ОЩЕ ЕДИН КРАСТАВ РИБАР КОЙТО Е ЛАИК ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛОДКИТЕ. СЛЕД КАТО ПОСЛЕДНАТА МИ ЛОДКА ИНТЕКС СИЙХОУК 3 МЕТРА ПОЧИНА ГЕРОЙСКИ СЪМ РЕШИЛ ДА СЕ НАСОЧА КЪМ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО ЗА МОРСКИ РИБОЛОВ , СПРЯЛ СЪМ СЕ НА ТОХАМАРАН 3,2 С АЛУМИНИЕВО ДЪНО ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА НАЛИЧНИ ПО МАГАЗИНИТЕ А ВНОСЪТ СЕ ОЧАКВА КЪМ КРАЯ НА ОКТОМВРИ, ДРУГИЯТ ВАРИЯНТ НА КОЙТО СЪМ СЕ СПРЯЛ Е ОТ ФИРМА ЛОДКИ НА ВОДА СОФИЯ ПРИКАЧИЛ СЪМ СНИМКА 3,3 С АЛУМИНИЕВО ДЪНО ПИШЕ ЧЕ МАТЕРИАЛА Е КЕВЛАР В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ ДОКОЛКОТО ЗНАМ КЕВЛАР ИСПОЛЗВАТ САМО ЗОДИАК .ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е АКО НЯКОЙ ИМА ПОГЛЕД ВЪРХУ ЛОДКИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА ДА СПОДЕЛИ МНЕНИЕ ЗА КАЧЕСТВОТО ИМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: СЪВЕТ ЗА ЛОДКА

Мнение от КИРО »

Кевлара е плата който е между двата слоя ПВЦ.
Мисля че всички ПВЦ лодки ( А и ХИПАЛОНОВИТЕ ) ползват
този материал за основа.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

колега, гледаш обява в карс или мобиле - там материалът се избира от падащо меню - например няма "алуминий" като опция :)

От "Лодки на вода" имам лични впечатления, а те са, че събират оферти от всички възможни места, където спазарят отстъпки и след това пускат множество обяви... Защо не се насочиш към някой от вносителите?
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Мен ако питаш под 3,6м лодка не взимай.Ако си от Варна виж при Гарвана(намира се в сладовете на безалкохолни напитки) дали са останали Тадпол аз съм ползвал и са доста добри
Аватар
mtiholov
новобранец
новобранец

Мнение от mtiholov »

колега все пак и зависи с кой ще ходи за риба ако е с жената тази лодка ще иска 15-ка мотор т. е. голямо мъкнене го чака,а и като цяло тежи повече ,аз ползвам 3.30 ходим 2-ма за риба не си пречим....
живарника
новобранец
новобранец

Мнение от живарника »

КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА , ЗА РИБА ХОДИМ ДВАМА ЗАТОВА 3,30 МИСЕ СТРУВА ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА В ЛОДКАТА ВИНАГИ Е ТЯСНО ДОРИ ДА ВЗЕМА 3,60 ЩЕ СЕ НАМЕРИ ОЩЕ МАЛКО БАГАЖ ЗА ВЗЕМАНЕ И ПАК ЩЕ СМЕ СЪС СВИТИ КРАКА. ЦЕНАТА НА 3,60 НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА А КИЛОГРАМИТЕ ЗАТОВА СЪМ СЕ НАСОЧИЛ КЪМ 3,30 ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ХАРЕСВАМ RIB ВАРИЯНТИТЕ 3,30 ЩЕ МОНТИРАМ ТРАНЦЕВИ КОЛЕЛА ЗА ПО ЛЕСНО ПРИДВИЖВАНЕ ОБИКНОВЕННО ХОДИМ НА ЮГ ОТ БУРГАС НАЙ ЧЕСТО НА МАСЛЕН НОС . И ДВАМАТА НЕ СТАВАМЕ ДА ВЛАЧИМ ТЕЖКА ЛОДКА ЗАТОВА ТЪРСЯ НАЙ УДАЧНИЯ РАЗМЕР -ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА ЗА ДА ЛОВИМ ДВАМА И ПРИЕМЛИВИ КИЛОГРАМИ ЗА ДА МОЖЕМ ДА Я КАЧВАМЕ НА ТАВАНА НА КОЛАТА. ТЕДО ЗАНДЕРА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ КОГА ОЧАКВАТЕ ВНОС НА RIB 3,30 ВИЖДАМ ЧЕ НЯМАТЕ НАЛИЧНОСТ.
gogata1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogata1 »

Колега погледни в магазина до шоурума на Пежо , там днес гледах една лодка с размерите които искаш .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”