Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Кацна 737
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Кацна 737
Ех, след месеци пестене от закуски и 20 дена доставка най-после ми кацна на рамото тази красива птичка:

Доста сложна машинка, май доста тренировки трябват преди да се разучи. Към колегата Олдман, знам че има такъв - коя е оптималната чувствителност?

Защо ли си имах наум че все ще има место каде да се пъхнат 6-12 батериики, сега трябва и акумулатор да купувам, което ме довежда до въпроса - каде да взема такъв в София? Какъв ползвате вие и какъв Акк. е оптимално добър? Помагайте! Засега го захранвам с акумулатора на бормашината ама той 12V и бързо свършва.
Още един-два бързи въпроса към колегите сонаристи - каде да намеря таблица която превръша US мерните единици: камъни, свещи, стъпки, палци, клонки и плюнки в наште си метри и градуси??? ако му взема карта има ли начин да сложа друг филмуеър и как?? Може ли да се троли с него? Работи на 83/200 или 433kHz?
Тоз уикенд ще има сефтосване, ако има и слука ще са пофалим!
До скоро!

Доста сложна машинка, май доста тренировки трябват преди да се разучи. Към колегата Олдман, знам че има такъв - коя е оптималната чувствителност?

Защо ли си имах наум че все ще има место каде да се пъхнат 6-12 батериики, сега трябва и акумулатор да купувам, което ме довежда до въпроса - каде да взема такъв в София? Какъв ползвате вие и какъв Акк. е оптимално добър? Помагайте! Засега го захранвам с акумулатора на бормашината ама той 12V и бързо свършва.
Още един-два бързи въпроса към колегите сонаристи - каде да намеря таблица която превръша US мерните единици: камъни, свещи, стъпки, палци, клонки и плюнки в наште си метри и градуси??? ако му взема карта има ли начин да сложа друг филмуеър и как?? Може ли да се троли с него? Работи на 83/200 или 433kHz?
Тоз уикенд ще има сефтосване, ако има и слука ще са пофалим!
До скоро!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Re: Кацна 737
Аз ползвам 7аh/12v. /FIAAM/ за моя EAGLE , стига за 7 дни х 4 часа на ден тролене .Smokey написа:Какъв ползвате вие и какъв Акк. е оптимално добър? Помагайте!
Първия акумулатор изкара 8 години , като зимата го припомпвах всеки месец .
В София се продават на цена от 15.00 до 35.00 лв, зависи от търговската марка и от колко закуски ще пестиш

Ако ще ползваш осветлението на дисплея /кльонкане нощем/ ще трябва по як акумулатор.
С пожелание да ги фащаш все такива , като на екрана на сонара ми

PS. : моя е стар модел и показанията са на US и EU мерни единици , вероятно ще трябва да поровиш из менюто на твоя .
На платено не одим !
Е извади ли го тоя Сом ве Сампо не са похвали? Ти как го ползваш, първо откриваш каде е легнал и после му клионкаш или го причакваш да дойде на някое потенциално място?
Регистрирах си сонаро на хъминбърд сайта откадето е и изто4ника за нов софтуер, ама тез егоисти не мислят за останалата част от света и не са написали в метри и градуси...
Мерси Сампо =)
Регистрирах си сонаро на хъминбърд сайта откадето е и изто4ника за нов софтуер, ама тез егоисти не мислят за останалата част от света и не са написали в метри и градуси...
Мерси Сампо =)

Нямам Олдмане, да не би да имаш Software на Internationa Edition-a?