Внимание БРАКОНИЕРИ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Внимание БРАКОНИЕРИ

Мнение от Gan4eff »

Та значи тъй като не се научих да слагам снимки с темите ги пускам в галерията си който е мераклия да ги види .Да ви разправям на каква наглост се натъкнах днес .Не ми стига това че нямам физическата възможност да отида на дългочаканата сбирка на Жребчево с колегите от форума ами и се натъкнах на поредната гавра от страна на Бракониерите и от страна на ИАРА та значи да разправям ближейки раните си от разочарованието че нема да ида на Жребчево реших да се напия с мастика за здраве на колегите които са там и някои се представяли много добре доколкото разбирам реших днес да ида на язовира на село Каменец да пробвам шарковците дали са се наканили най сетне да клъвнат на моята царевичка .След много трудно и болезнено за главата ми ставане в седем часа тръгвам за язовира с баща ми .Избираме си място започваме да сваляме багажа и хоп на два пъти се обърнаха риби с доволни размери незнам колко големи да са били ама при сички положения са над килограмовата граница разпънах си въдичката на пружина с мляна царевичка на нея и я хвърлям разпъвам и тая на баща ми и нея мятам и си викам даи да земеме по една шлибалка да се дразним с каракудите ей тъй да не стоим тъкмо изкарах третата каракудка и се еува един трактор бръмчислед около 10на минути абе нешто се да дрънчи на ламарина изкачам аз от деренцето дето се бяхме наврели и кво да видя трима идиоти си свалят гимията от ремаркето на трактора и го пйоскат във водата .А викам си тука ще има една работаа.и тъкмо се запутвам към баща ми да му каца ква е таз гирултоя и виждам как гадните бракониери започват да прехвърлят мрежата от трактора в гимията изкарвам си фотоапарата и започва една фотосесия мале мила решавам че ще се прежаля някои лев да се обадя на ИАРА на единия телефон никои не отговаря на друдия телефон също на третия номер който поддържат ми вдига един агент с глас като на Джоко Росич и с говорна дикция на току що станал от хоремага алкохолендер Явно е снощен заваллата незнам !!!Така и така представям му се аз обяснявам мъ че на еди кои си язовир има едиколко си човека с лодка и грип и си правят сметката да грипосват язовира ,тои ми вика ти пък от каде знаеш кво ще прават и аз му казвам че в момента ги гледам и дори им права снимки и бих им ги дал като някъкъв вид доказателство вие се обедете дали стават за това той си направи единственно труда да провери в скапания си комп статута на язовира и ми казва ДА господине язовия е общинска собственност ще докладвам на началника за случая и той вече квото реши тва ще е Викам си ЯСНОООО 5 мин. ни разговор е бил за тоз дето духа викам на баща ми слушаи даи да си сабираме бакиите и да се махаме тука риба нема да фанем поне да идем на някое друго място тои вика абе да подремем още малко па тогас е убуу ще дремем хорицата си разпуват грипа и си се базиконтат в гимията аз седа и немея по едно време ни виждат и единия се провиква има ли има ли аз му викам абе при нас има ама при вас дано да нямаааа тои ми вика пак от каде сте бе момчета викам му от Ямбол сме бе той пак крещи хванахте ли голямо аз му вика Дааа тамън две големи Той пак ама тва да ви е за последнооо да не сам ви видял повече тука, викам му да не е на бащати язовира бе и той ми отговаря Да , е викам щом е на баща ти ще си одим няма как збрахме си салтанатите и на колата и айде за Ямбол ЕСТЕСТВЕННО ОТ ВЕЛИКАТА / ИАРА/ НЯМАШЕ И СЛЕДА и по пътя за ямбол тайно се надяваш че ще срешна колата им да отива на там но уви хорицата си дремат на кафенето пред сградата на горско стопанство си сърбат си шекер кайве и дреме им на оная работа не спях да им обяснявам за случая поради причината че вече бяха минали три часа от прибирането ми пък и на дали някои щеше да ми обърне внимание е това е колеги ДЕРЗАЙТЕ великата /ИАРА/ за пореден път пак се ОСРА
Последно промяна от Gan4eff на Нед Юни 10, 2007 3:00 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Абе колега що не ги поразтупахте тия в язовира?
То риба има ама водата е повече.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

ribata92 написа:Абе колега що не ги поразтупахте тия в язовира?
Ти не видя ли колко бяха(има качени снимки)? Тези на които си даваме парите за какво са? Пълно безхаберие :smt068 :smt071 :smt067 :smt070 :smt066
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

jibira написа:
ribata92 написа:Абе колега що не ги поразтупахте тия в язовира?
Ти не видя ли колко бяха(има качени снимки)? Тези на които си даваме парите за какво са? Пълно безхаберие :smt068 :smt071 :smt067 :smt070 :smt066
Ем да малко множко бяха,верно ама...
То риба има ама водата е повече.
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Е за тва предпочитам да си ходя на частник.....Повечето язовири на ИАРА са "обрани бостани" :evil:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Panchev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Panchev »

Престъпници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кой е язовира да го отпишем, а и да се замисля защо си плащам билета след такова безхаберие от ИАРА
Рибата е единствното животно което и след смърта си продължава да расте
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Язовира е

Мнение от Gan4eff »

Язовира е в землището на село Каменец аз вече сам го зачертнал
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Интересно дали някой ще си размърда задника, ако пратиш тези снимки на сайта на ИАРА. А поне ен виждам какъв по-добър доказателствен материал. Ама къде ти - ще се окаже, че у нас това не е доказателство, че не ги били видяли на място да извършват деянието и какви ли не още глупости, само да не се затормозят с нещо, което им е работа. А най-вероятно НЕ ИСКАТ да ги видят в момента на деянието, защото те са ги пратили(пряко или косвено). Ти как си представяш посред бял ден да разгръщаш тая техника толкова спокойно?

Айде, че се ядосах

Ма*ка им Х100!!!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Panchev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Panchev »

снимката не е доказателство в съда
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

бате прати ми снимките , ако можеш. обещавам да направя всичко възможно да станат обществено достояние.

П.С. може ли да ползвам поста ти в медиите. така от първо лице е по-достоверно
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

О.К

Мнение от Gan4eff »

Нямаш проблеми братле ще се пробвам да ти ги прата на имеила които си дал ползваи поста ми няма проблем никакъв
Аз се опитах и пратих няколко до една редакция на ХОби ТВ, ама нещо никаква заинтересованост не усещам да има дано ти успееш.И да ти кажа че не ме е яд че браконерите ги има. Има ги на всякаде но повече ме е яд че прехвалената ИАРА не работи както би трябвало да работи.И би трябвало да накажат тях защото бракониерите си вършат работата хората но ИАРА не върши своята Каменец е на 25 км. от Ямбол пеш да бяха тръгнали за един час щяха да са там
Panchev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Panchev »

Успех дано някои по-нагоре ги види и има някакви резултати а и по БТВ нали има там по новините прати им ги
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

http://www.gospodari.com/?go=contacts защо не попиташ дали са заинтересовани.Все пак в форума има доста снимков материал а и темата не е малка.Може и да се навият да направат някакво разследване :D
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Да'ба и безумието ДО КОГА?! Някакви резултати по темата? :roll:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

пратил съм го на ИАРА - отговор никакъв
пратил съм го на BTV - същото
сега ще се пробвам да го пусна в печата, надявам се че поне риболовните списания ще го отпечатат
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”