Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз.Искара
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
яз.Искара
Утре мисля да посетя Искара от кум Ме4ката . МОже ли някои да ми даде инфо как е там и на целия яз .Мерси Предварително 4аоо
- Иван Филипов
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ще го ЧИСТАТ,да,заповядай и ти и моля ви мааалко по грамотно-всички сме чатери,ама си имаме азбука-все ощеИван Филипов написа:Колега мога да ти дам инфо само эа Филмовата къща
Много е мръсно там и не става эа ловене, дочух, че ще го чистат около 17 юни, затова ти казвам там не става за ловене, за другаде незнам ако съм ти бил полезен - ще се радвам:):)
Успех утре - НАСЛУКА!!!!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мимнава се през село злокучане-не те сьветвам,обачеПоборников написа:Колеги може ли някой да ме светне как се стига до бункера по сухоземен път,става ли да се минава до там с кола+лодка с колесар,до сега съм ходил до там само по водаблагодаря предварително.

Поздравявам всички риболовци, кото искат да ловят риба сред чиста природа а не сред камари пластмасови и стъклени бутилки, ПВЦ пликове и други гадости.
Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири. Да се включиме всички, които участваме в различни форуми с инфо и снимки. Да измислим и лого - давайте предложения. Мисля, че трябва и да се публикува и в рибарските вестници и списания.
Мисля, че е време да се стартира някакъв вид национална кампания за чисти брегове на нашите реки и язовири. Да се включиме всички, които участваме в различни форуми с инфо и снимки. Да измислим и лого - давайте предложения. Мисля, че трябва и да се публикува и в рибарските вестници и списания.
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз поне не знам друг пьт да има дотам-ако някой знае,нека ни светне-има един,като подминеш кьщата и бунгалата,ама по някое време свьршва и май не стига до бункераПоборников написа:Мерси 5Кила за инфото,бях решил на едно място да правя лагера и колата да е до мен ама май няма да стане,изглежда и аз ще се ориентирам към филмовата къща.

-
- кандидат преподавател