Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Компания за последните слънчеви дни! ( София )
Модератор: Кърцата
Компания за последните слънчеви дни! ( София )
Здравейте, колеги! Утре, с един приятел, ще направим делничен риболов на столичния водоем близо до Враждебна, известен като " Черното кафе". Ще се радвам, ако някой от вас реши да сподели с нас този излет, съпътсван от последните слънчеви и приятни дни. Основно планираме да ловим на мач, като ще търсим червеноперка. Идеята ми, е свързана с това да се порадваме на приятна компания и да обменим опит( не че ние имаме кой знае какъв, но все пак
).

Re: Компания за последните слънчеви дни! ( София )
Е аз съм на работа иначе с удоволствие бих дошъл
А иначе гледайте да хванете некоя друга пъстърва че по това вреем друго нече да пипа.. 

Ако има риба и на бастун че се фане.
Колега, мисля че не говорим за едно и също место... Аз говоря за водоема, на който едната страна е точно до оградата на летището . Иначе се надявам, че друг път ще успеем да направим излет заедно
!

Късно видях, но дано да сте имали късмет. Този водоем го отписвам от тефтера окончателно. Откакто свързаха реката, гьола и канала, водата се качва и спада рязко, рибата не кълве и бяга по реката. В понеделник бях там, до обяд имахме едно малко щукле и едно костурче. Преместихме се на Челопечене, където имаше по-добра активност на костура, но вече привършвахме кубинките а тамошните виолетки дори не ги погледна. Щуклето получи нов дом и нови приятели.